"Не дай Бог": відомий шоумен розкрив подробиці конфлікту Білик і Пугачової

7 липня 2024, 11:45
2239
Євген Фешак розповів, через що свого часу посварилися діви.
Ірина Білик, Алла Пугачова
Ірина Білик новини - Фешак розповів про конфлікт Білик і Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/alla_orfey

Ірина Білик - зірка першої величини в українському шоу-бізнесі. Артистку високо цінують не лише за її спів, а й за талант поета-пісняра. Коли Білик досягла успіху на вітчизняній сцені, вона зробила кілька спроб побудувати кар'єру в країні-окупанті - задовго до початку військових конфліктів.

Однак шлях на російську сцену для неї виявився закритим. Цьому нібито посприяла співачка Алла Пугачова - за чутками, вона жорстко "розправлялася" з конкурентами. Через свій величезний вплив, Примадонна могла вирішувати, кого вона бажає і не бажає бачити на сцені, і до цієї думки прислухалися.

Про конфлікт між артистками розповів шоумен Євген Фешак. У шоу #ністиданісовісті на Люкс ФМ він поділився чутками, що ходили у світських колах за часів конфлікту між співачками.

відео дня

"Ще за часів, коли динозаври були маленькими і жили в яйцях, Ірина Миколаївна... Давайте так, був період, коли всі артисти намагалися завоювати ще й російський ринок. І Ірина Миколаївна – ну це було вже дуже давно, років 15 тому, ламанулася в "ерефію". У неї були класні пісні тоді – "Снег", "Рябина". І, наскільки я знаю, був скандал з Аллою Борисівною Пугачовою, тому що Пугачиха, наслухавшись цих пісень, вона майже особисто обзвонила всіх керівників медіа в Москві і сказала: "Не дай бог ви будете робити з неї зірку, я вам влаштую "кузькіну мать", - каже Фешак.

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Мы будем вместе", "Рябина алая", "Любовь. Яд" тощо.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська ведуча ведуча Валентина Хамайко офіційно вийшла заміж. Зі своїм обранцем, підприємцем і воїном ЗСУ Андрієм Оністратом, вона була у стосунках 18 років.

Також українська блогерка і юристка Інна Мірошниченко розповіла про перше побачення з донькою Ангеліною, яке відбулося по відеозв'язку перед усиновленням дівчинки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти