StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"І в радості, і в горі": ведуча Валентина Хамайко офіційно вийшла заміж

5 липня 2024, 11:02
767
Валентина Хамайко розписалася з Андрієм Оністратом і поділилася своїми емоціями.
Андрій Оністрат, Валентина Хамайко
Валентина Хамайко офіційно в шлюбі / колаж: Главред, фото: instagram.com/valentinakhamaiko/

Українська відома ведуча Валентина Хамайко та бізнесмен Андрій Оністрат офіційно зареєстрували свій шлюб. Зазначимо, вони вже 18 років є сім'єю.

На своїй сторінці в Instagram Валентина опублікувала фото з весілля і зазначила, що вони з чоловіком вже давно повінчалася, а ось розписалися тільки вчора.

відео дня

"18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже дізналися, що таке жити і в радості, і в горі, навчилися сваритися і миритися, народили чотирьох дітей. Встигли повінчатися, але не розписувалися. Учора надолужили і це. А вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження, збирає форму, зброю і їде. На скільки - до кінця невідомо, як завжди, два-три тижні за кілька останніх днів перетворилися на два-три місяці. Завжди страшенно нервую. Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем", - написала Хамайко.

Хто така Валентина Хамайко?

Валентина Хамайко - ведуча каналу 1+1 Україна, проєкту "Хоробрі серця" з Ахтемом Сеітаблаєвим і ранкового проєкту "Сніданок з 1+1". Менторка проєкту "Гай дитячих снів". Лекторка 1+1 Media School, кураторка курсу "Ведучий" для дітей.

Майстриня кулінарної та кондитерської справи - авторка кулінарної книги-бестселера "Солодка неділя". Бізнесвумен, співзасновниця бренду одягу TAIYŌ. Підтримує благодійні справи та ініціативи.

Український шоу-бізнес - останні новини

Зазначимо, Руслан Ханумак заявив, щовиїхав до США абсолютно законно. У мережі почалися бурхливі обговорення, оскільки Ханумак призовного віку, і шанувальники не розуміли, як він зміг покинути Україну.

А також українська співачка Христина Соловій розповіла справжню сенсацію, назвавши ім'я найзагадковішої співачки України - Klavdia Petrivna, яка приховує своє обличчя.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти