StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На що живуть актори "Кварталу" під час війни: Кошовий розкрив деталі

28 вересня 2022, 13:47оновлено 28 вересня 2022, 21:41
Артист поділився інформацією про те, як живуть зараз інші актори студії "Квартал".
Кошовий, ЗСУ
Євген Кошовий розповів , як допомагає ЗСУ / Колаж фото УНІАН

Компанія "Квартал" всіх своїх співробітників підтримує і нікого не скоротила під час війни.

Виплати проводяться за рахунок доходів минулих років, розповів актор студії Євген Кошовий в інтерв'ю виданню kp.ua.

"Багато чого, що було накопичено, пішло туди, де воно потрібне, - до наших військових. Не хвалюся, просто відповідаю на питання", - каже Кошовий.

відео дня

За його словами, з 2014 року артисти навіть не рахували, скільки машин вони з "Кварталом" відправили військовим, "просто купували і відправляли".

"Ніхто не думав, що їх потрібно рахувати і перед ким звітувати. Ми ж купували їх за свій рахунок. Тільки останню машину, яку мені недавно пригнали з Латвії, я купив в тому числі за донати своїх передплатників. І, звичайно, я про це звітую: хто донатив, скільки донатив, коли привезли тачку, коли її переоформили... вона вже поїхала під Балаклею до пацанів, нещодавно дали "звездюлей" оркам. І це перший раз, коли я звернувся до передплатників за донатами. Просто хлопцям дуже потрібна тачка, вони без коліс під Харковом стоять, їм орки все спалили. Ми збирали десь тиждень, але зібрали. Колеги з "Кварталу" теж допомагали", - розповідає артист.

Кошовий вважає, що зараз такий час, що ти повинен спочатку думати не про себе, а про тих, хто нас захищає, і робити те, що ти можеш заради нашої перемоги. "Але мені іноді здається, що для деяких людей війна вже скінчилася. Наприклад, для тих, хто зараз на спортивних тачках ганяє по Києву на великій швидкості і з таким звуком! І це зараз, коли є заборони використовувати такі двигуни! У мене дитина не спить через це. Я колись в мирний час і сам катався на спортивних машинах, але зараз війна і треба розуміти, що ти робиш. У Києві багато переселенців, які, ймовірно, також дуже гостро реагують на такі звуки", - додає він.

Нагадаємо, раніше відомий комік зі студії "Квартал 95" Юрій Великий в черговий раз розсмішив українців новою пародією.

Він опублікувавши у себе на YouTube-каналі ролик, в якому знатно познущався над свіжою витівкою білоруського диктатора Олександра Лукашенка (той нещодавно рубав на камеру дрова, щоб нібито обігріти Європу).

"Хороші дровишки! Може їм дуб Відправити, щоб вони там від холоду дуба не дали і потім не говорили, що ми їм не дали дуба, і вони там дуба дали. Хоча ні, так ми їх заплутаємо. Пропоную дуб залишити нам, а Європі я краще сосну... відправлю. І взагалі, я дрова колоти не дуже сильний. Ось наламати дров-це моє", - сказав Великий в образі Лукашенка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти