StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус знову разом": пару запідозрили у возз'єднанні

5 серпня 2024, 17:27
696
Фанати намагаються наполегливо з'ясувати у другої дружини Налчаджиоглу, чи правда, що вона повернулася до колишнього.
Мурат Налчаджиоглу, Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу новини - у Мережі припустили, що Лілія Реус повернулася до колишнього чоловіка Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/__l_i_l_i_a___

Ще восени минулого року, всього через кілька місяців після весілля, в Мережі з'явилися чутки про те, що українська візажистка і модель Лілія Реус та її обранець, турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, посварилися. Після Нового року він знайшов собі нову подругу, а Реус перебралася жити до Чернівців, щоб бути подалі від колишнього.

У березні пара офіційно розлучилася. Відтоді Налчаджиоглу не без скандалу встиг розійтися з новою пасією, а Реус, вочевидь, повернулася до Києва.

Про це свідчать геометки зі столиці на свіжих фото Лілії в Instagram. Одним зі знімків візажистка і зовсім спровокувала чутки про те, що вона і турецький бізнесмен знову разом.

відео дня

Так нещодавно Реус поділилася серією кадрів у розкішній білій сукні в чорний горошок. У коментарях її шанувальники стали припускати, що до Києва вона приїхала не просто так, а відновлювати стосунки з колишнім чоловіком.

Ні Лілія, ні Мурат це поки не коментують.

Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу новини - у Мережі припустили, що Лілія Реус повернулася до колишнього чоловіка Ані Лорак / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стала відома стать дитини Володимира і Каті Остапчук. Пара показала відео зі зворушливої церемонії, на якій вони дізналися, хто у них з'явиться на світ уже до кінця грудня.

Також український шоумен і громадський діяч Сергій Притула зізнався, чи готовий піти до ЗСУ, на яких умовах отримав відстрочку та коли прийме рішення від неї відмовитися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти