StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мені страшно": відомий ведучий відверто розповів, чому не йде воювати на фронт

27 грудня 2023, 16:54
1612
Ведучий вважає, що кожна людина повинна максимально наблизитись до того, наскільки ти можеш бути корисним.
'Мені страшно': відомий ведучий відверто розповів, чому не йде воювати на фронт
Ведучий розповів, чому не йде воювати / колаж: Главред, скріншот: Youtube

Ведучий та гуморист Фіма Константиновський часто допомагає військовим, спілкується з ними та активно поширює інформацію про війну у соцмережах. Він розповів, чому сам поки не йде воювати на фронт.

Я, наприклад, не на фронті, бо мені дуже страшно. І я розумію, що тим, хто там, теж страшно. Коли пишуть "а чого не на фронті?". Я намагаюсь робити стільки, щоб мені було не соромно перед тим, хто зараз на фронті. Допомагати, наскільки я можу", - відповів гуморист в інтерв'ю для Youtube-каналу "Розмова".

Фіма Константиновський назвав дурною звичкою людей приписувати себе до економічного, культурного чи гумористичного "фронту".

відео дня

"Просто кожен повинен розуміти, що коли він боягуз як я, не готовий піти на фронт, не готовий ризикувати життям... Ти 100% не зробиш навіть подібне тут в тилу, тому що ти, як мінімум, тут не втратиш своє життя. Але ти мусиш максимально наблизитись до того, наскільки ти можеш бути корисним. Мені здається, що зараз бути корисним - це мета будь-якої людини", - наголосив гуморист.

Фіма додав, що завжди потрібно тримати баланс. Якщо робиш весілля - віддай частину на ЗСУ чи зроби аукціон, бо про війну не можна забувати. З донату повинен починатися кожен день людини, яка в тилу.

Нагадаємо, що Віталій Козловський поділився шокуючою історією з фронту. Артист описав тривалий обстріл, що тривав майже три години, під час якого вони знаходилися в бліндажі. В цей час довкола них були вибухи, все горіло.

Олег Скрипка розповів, чи буде воювати в лавах ЗСУ. Співак каже, що від нього зараз більше користі зараз в тилу. Однак, якщо буде необхідність йти на фронт захищати Україну, то він не залишиться осторонь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти