StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Куди подівся Іван Дорн: що робить артист, який часто виступав у РФ

3 серпня 2023, 16:24
Співак Іван Дорн поводиться дивно. Він не з'являється в медіа-просторі навіть для анонсів власних релізів.
Іван Дорн зник з радарів українських ЗМІ
Іван Дорн зник з радарів українських ЗМІ / Колаж Главред, Фото Instagram / ivandorn

Український співак Іван Дорн, який був надзвичайно популярний в Україні кілька років тому і з легкістю збирав Київський Палац Спорту, з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну частково зник з радарів.

Співак також активно виступав в Росії, отримував нагороди в різних російських музичних номінаціях. У 2017 році Дорн дав скандальне інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю, в якому необачно заявив, що вважає українців і росіян "братами". Крім цього, Дорн не зміг назвати війну саме війною, події на сході України він назвав "сваркою".

На фото - Іван Дорн у розфокусі 14 днів тому:

відео дня

Але варто зазначити, що, коли терористична Росія атакувала Україну, Дорн став на бік своєї держави і був помічений у волонтерстві. У 2022 році, коли Росія напала на Україну, Іван Дорн активно гастролював світом з благодійними концертами на підтримку України. Він об'їздив 9 країн і зібрав 3 мільйони гривень. 500 тисяч співак задонатив до Фонду Маші Єфросиніної.

Пізніше, артист навіть вибачився за свої попередні висловлювання. "Знайте, що я з Україною, я українець. Я пишаюся тим, що я українець і завжди пишався цим, де б я не виступав. Я люблю свою країну, своїх людей, навіть тих, хто мене хейтить", - підсумував тоді Дорн.

Тим часом, в 2023 році було мало що чути про співака. Він не частий гість українських ефірів. Крім того, він практично перестав вести власні соцмережі. Так, останній пост на сторінці артиста в Instagram, був написаний два тижні тому. На ньому - Дорн, який зняв себе сам в ліжку, в розмитому фокусі. "Не дивись на мене так", - підписав фото він.

Втім, Дорн також випустив кілька хітів українською мовою. Наприклад, трек "te la passe" - українською, з матами, сарказмом і стьобом над собою. На сторінці артиста - відгуки різні. Когось обурило нове творіння співака, інші ж зійшлися на думці, що трек "качає".

Що ж, залишається сподіватися, що артист готує нові релізи та концерти, які зберуть донати для захисників України або хоча б будуть піднімати їх бойовий дух.

Нагадаємо, раніше Іван Дорн розповів, як святкуватиме перемогу України та похорон Путіна, а також коли відвідає Москву.

Раніше Іван Дорн зізнався, що хоч і розмовляє російською, але відчуває себе повністю українцем і обожнює Українська мова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти