StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорн розповів, коли знову планує відвідати Москву

5 травня 2022, 16:45
Дорн розповів, що робитиме на похоронах Путіна.
Іван Дорн
Іван Дорн планує візит до Москви/ instagram.com/dorn_ivan

Український артист і співак Іван Дорн розповів, як святкуватиме перемогу України і похорон Путіна, а також коли відвідає Москву.

Про це артист розповів у програмі "Факти".

Так, Дорн заявив, що з'явиться в Росії, коли Москва буде під українським прапором. Саме тому заборона на в'їзд у країну вбивць на 50 років не засмутив музиканта.

відео дня

читайте також"Це не питання кровей": Іван Дорн зізнався в любові до української мови

"Може, приїдемо тоді, коли Москва буде під українським прапором. Почнемо з Краснодарського краю, заберемо його назад, Таганрог, все інше, а потім до Москви дійдемо, поставимо прапор. Скажімо: Нам не потрібно до вас їздити, тепер ви до нас будете їздити", — сказав артист.

На випадок смерті диктатора Путіна, який розв'язав жахливу війну проти України, співак вже приготував пляшку горілки і святковий салют.

"Я не шкодую про те, що не побачу його похорон. Я не бачив похорон Сталіна, так і Путіна не побачу. Нічого страшного. Я б відсвяткував сто відсотків. У мене вже пляшка горілки стоїть на цей день і салюти " - сказав Виконавець.

Артист зізнався, що на честь перемоги України у війні з Росією хотів би влаштувати великий концерт у Києві разом з іншими артистами. Дорн сподівається, що цей день настане зовсім скоро.

"Дуже хочу повернутися до Києва і влаштувати великий концерт разом з іншими нашими артистами. Я хотів би побачити всіх живими, всіх своїх рідних, друзів. І просто людей, жителів Києва, яких і зараз продовжують обстрілювати, як майже всю Україну. Але свято нашої перемоги буде реально класним! Я його дуже чекаю і, сподіваюся, він відбудеться якомога швидше", – сказав Дорн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти