StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Коли я захочу це зробити": Каменських зробила серйозну заяву про розлучення

27 червня 2024, 22:54
266
NK вирішила розставити крапки в питанні про Потапа.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських новини - NK відреагувала на чутки про розлучення з Потапом / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux, instagram.com/realpotap

Чим більше в Мережі з'являється чуток про те, що Потап і Настя Каменських на межі розлучення, тим завзятіше захищається зіркова пара. А плітки про них ходять найрізноманітніші - романи на стороні приписують і співачці, і музичному продюсеру.

З останніх причин сварки між Потапенком і NK називають імовірний роман музиканта з Анною Андрійчук - колишньою подругою співачки і колишньою дружиною Позитива. Про це на шоу "Ранок у великому місті" на ICTV Каменських говорити не стала, зате вирішила розставити всі крапки над "і" в питанні про розлучення з Потапом.

Співачка впевнено заявила, що між нею і чоловіком усе гаразд. Але якщо колись вона все ж таки зважиться на розлучення, вона повідомить про це самостійно і привселюдно.

відео дня

"Я розставляла їх (крапки над "і" - прим. редактора) дуже багато разів, якщо чесно. І мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам", - сказала артистка.

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських інфографіка
Хто така Настя Каменських / Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український письменник, музикант і воїн ЗСУ Сергій Жадан уперше прокоментував роман із відомою депутаткою з партії "Голос" Соломією Бобровською.

Також українська акторка і комік Олена Кравець зізналася, чи шкодує про відхід зі Студії "Квартал-95", частиною якої вона була чверть століття, і розкрила подробиці свого рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти