StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий ведучий поділився зворушливими спогадами про Руслану Писанку

5 червня 2024, 16:47
238
Микола Луценко додав яскраві мазки до портрета покійної артистки.
Микола Луценко, Руслана Писанка
Микола Луценко розповів кумедну історію про Руслану Писанку / колаж: Главред, фото: ictv.ua, instagram.com/pisankaruslana

У липні виповниться два роки, як не стало легендарної української акторки і ведучої Руслани Писанки. Вона залишила в серцях своїх друзів і близьких глибокий слід, який не стерти навіть часом.

Напередодні річниці смерті артистки спогадами про неї поділився її близький друг і колега - ведучий, актор театру, кіно та дубляжу Микола Луценко. Він познайомився з Писанкою, ще коли вона була зовсім юною.

"Я її пам'ятаю ще юною, коли бігав Карлсоном у програмі "Мультфільм на замовлення" на УТ-1. А вона приходила до тата – відомого київського оператора. Гарненька була, як лялечка. А потім минув час, і вона вже така дама виплила на телебаченні", - розповів Луценко Oboz.ua.

відео дня

Разом із Русланою він знімався у фільмі Йоса Стеллінга "Душка", а також вів на радіо Ретро FM прогноз погоди. Луценко зізнається: працювати з Писанкою було легко, приємно, і дуже весело.

Ведучий розповів один кумедний випадок про артистку: "Ми на радіо "Ретро FM" разом працювали – вели по черзі прогноз погоди. Якось я записувався, а вона теж приїхала. А тоді саме був період, коли Руся активно схудла після участі в "Зважених та щасливих". Вона почала голосно переживати, що не встигне записати свої репліки, бо дуже поспішає. Я пообіцяв, що закінчу якомога швидко: "Один рядочок буквально залишився". Вона: "Я почекаю". І вийшла із студії. Я дописав, вибігаю: "Де там наша анорексичка? Заходь!" Вона так сміялася! Руслана була дуже світлою людиною. Така, як у житті, була і на екрані".

Хто така Руслана Писанка?

Руслана Писанка - українська телеведуча, акторка театру, кіно та озвучування. Учасниця численних шоу (Танці з зірками, Зірка+Зірка, Зважені та щасливі тощо). Знялася в більш ніж 20 фільмах і серіалах. Найвідоміші - "Москаль-чарівник", "Чорна рада", "Вогнем і мечем", "Сорочинський ярмарок", "Кріпосна". Померла 19 липня 2022 року у віці 56 років від агресивної форми раку.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український продюсер Вадим Лисиця заявив, що врятував "Фабрику зірок-2" від "імператриці" Наталії Могилевської. Він невтішно відгукнувся про якість роботи співачки над проектом.

Також українська співачка Євгенія Власова стала на захист російської мови і зізналася, чому свого часу відмовилася від україномовного репертуару на користь пісень мовою країни-окупанта.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти