StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий продюсер заявив, що рятував Фабрику зірок від "імператриці" Могилевської

3 червня 2024, 23:17
294
Вадим Лисиця розкрив нюанси роботи з популярною співачкою.
Наталія Могилевська
Вадим Лисиця розповів про роботу з Наталією Могилевською над "Фабрикою зірок-2" / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

У 2008 році українська співачка Наталія Могилевська була зірковою тренеркою і продюсеркою проєкту "Фабрика зірок-2". Своєю роботою з юними талантами вона дуже пишається, проте музичний продюсер Вадим Лисиця нещодавно заявив, що успіхом шоу завдячує більшою мірою йому, ніж Могилевській.

В ефірі телеканалу "Дім" він зізнався, що працювати зі співачкою було непросто, через що страждав проєкт, у якому він сам виступав саундпродюсером. Атмосфера на знімальному майданчику була конфліктною.

"Ми разом робили "Фабрику". Там були, звісно, ​​страшні конфлікти. Тому що вона поводила себе як імператриця. Сидять, курять, нічого не хочуть, а післязавтра вже ефір, а жодна пісня не готова. І я розумів, що це мені все робити, а вона ходить із кимось по телефону розмовляє", - розповів Вадим Лисиця.

відео дня

Також він додав, що в якийсь момент Могилевська склала всі свої обов'язки щодо проєкту на нього - він запропонував, щоб не конфліктувати, взяти цю роботу на себе, а вона навіть не заперечила.

"І вона, до речі, не приїхала жодного разу. Вона мені дала все й каже: "Роби, я не буду тобі заважати". Це врятувало проєкт, мені здається", - підсумував продюсер.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталя Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше 15-річний син Потапа та Ірини Горової зухвало відбрив хейтерів батька. Андрій підкреслив, що для нього артист насамперед - хороший тато, який ділиться з ним життєвими уроками.

Також стало відомо, де зараз і чим займається молодша донька Віри Брежнєвої - 14-річна Сара Кіперман. Юна спадкоємиця поділилася своїми вражаючими планами на майбутнє.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти