StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий голлівудський актор розповів про пухлину, яка позбавила його слуху

25 січня 2024, 00:24
Марк Руффало записався на томографію після нічного кошмару, який виявився віщим.
Марк Руффало
Марк Руффало розповів про пухлину за лівим вухом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Голлівудський актор, лауреат премії "Золотий глобус" і дворазовий володар "Еммі" Марк Руффало міг завершити свою кар'єру 2001 року, якби не повірив нічному жаху, що змусив його звернутися до лікаря.

Про це артист нещодавно розповів на подкасті SmartLess, повідомляє DailyMail. Руффало на той момент було 33 роки, і він зі своєю дружиною Санрайз Койні з дня на день очікував народження первістка. Одного разу вночі акторові наснився страшний сон, після якого він прокинувся з відчуттям приреченості. Руффало записався на томографію, яка показала, що за його лівим вухом є велике, розміром з м'яч для гольфу, утворення. Біопсія підтвердила, що це - доброякісна пухлина головного мозку, яка потребує видалення.

"Коли я сказав про це Санні, вона спершу вирішила, що я жартую. А потім вона просто розплакалася і сказала: "Я завжди знала, що ти помреш молодим", - згадує актор.

відео дня

Невролог порекомендував Руффало видалити пухлину хірургічним шляхом. Однак, незважаючи на її доброякісність, лікар розповів, що з вірогідністю у 70% він втратить слух на ліве вухо, з 20 - буде пошкоджено лицьовий нерв з лівого боку. Справдилися обидва побоювання.

"Я повністю втратив слух на одне вухо, і коли я прокинувся, лівий бік мого обличчя був повністю паралізований. Я не міг навіть заплющити очі. Я розмовляв тільки куточком рота. Через рік параліч минув, але слух не повернувся", - розповів Марк Руффало.

Раніше легендарного актора, бодібілдера і колишнього губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера затримали в аеропорту Мюнхена з дорогоцінними наручними годинникоми, які той перевозив у багажі.

Також онкохвора зірка "Беверлі Гіллз" здивувала своєю останньою волею - Шеннен Доерті налаштована боротися з раком четвертої стадії до останнього, але розглядає і найпохмуріші варіанти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти