StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Досить вам народжувати": Тарабарова зіткнулася з жорстким хейтом в Мережі через вагітність

10 квітня 2023, 17:05
Українська співачка Світлана Тарабарова раптово зіткнулася з досить жорстким хейтом перед пологами.
Тарабарова
Аліса Тарабарова / колаж фото УНІАН та Instagram

Відома українська попспівачка Світлана Тарабарова (яка зараз вагітна третьою дитиною на пізньому терміні) викликала гнів користувачів Мережі. Скандальний пост з'явився напередодні в її Instagram-профілі.

Зірка опублікувала домашні фото з сином Іваном, дочкою Марією і зі своєю кумою, телеведучою Соломією Вітвіцькою. Чим, з незрозумілих причин, розгнівала деяких передплатників.

"Скоро з чоловіком поїдуть жити за бугор, ось побачите. Тому і третього зробили", "Мені здається, що вона завжди вагітна. Скільки у неї дітей?", "Дітки все на маму не схожі", "Навіщо язики показувати? Це негарно", "Тільки потім не скигліть, що дітей багато, грошей не вистачає", "Ви так погладшали, що це жесть. Досить вам народжувати, вік вже бере своє", "Співчуваю. Ви вже як інкубатор", "Тарабарова як кішка", – йдеться в деяких коментарях.

Скріншоти
Скріншоти

Сама артистка також не стрималася і жорстко відповіла хейтерам.

"Друзі, якщо чесно, я просто в шоці. Я ніколи з таким не стикалася і хочу за це вам подякувати, моя світла Insta-сім'я. Я навіть не уявляю, що переживають люди, яким пишуть хейт. А ви – дівчата, коментатори - не переживайте. Я спокійно народжу, схудну і буду щаслива, тому що всередині мене немає злоби і гнилі. Я вам співчуваю щиро", - написала Тарабарова.

Нагадаємо, раніше український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісним фото старшої дочки Зої. Незважаючи на те, що дівчина - прийомна дитина артиста, у них склалися близькі, довірчі відносини.

Також 20-річний співак, переможець проектів Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин заявив, що повінчався зі своєю дружиною Іванною. Рік тому у пари народилася дочка Елізабет.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти