StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холостяк Топольський заінтригував новим романом і розповів про знайомство з дівчиною

14 березня 2023, 20:21
Алекс Топольський стверджує, що більше не самотній, та показав побачення з загадковою брюнеткою.
Алекс Топольський
Алекс Топольський завів новий роман на Балі / instagram.com/alex_topolsky

Союз головного героя 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Алекса Топольського та його обраниці, фотомоделі Каті Лозовицької, тривав недовго, проте романтичний бізнесмен не втрачає надію знайти своє справжнє кохання.

З США Топольський переїхав на Балі, звідки радує шанувальників тропічним контентом. Днями Алекс поділився новиною - він знову знайшов щастя. На Балі він познайомився з дівчиною, і тепер активно бігає по побаченнях.

У своєму блозі він показав ролик, на якому відтворив історію його знайомства з новою обраницею. Він побачив її в кафе, і послав з офіціанткою дівчині записку з пропозицією разом випити кави. На його щастя, прекрасна незнайомка прийняла його запрошення.

відео дня

За словами Топольського, вони чудово провели час, проте йому довелося покинути нову знайому, і піти на ділову зустріч. Лише наприкінці дня він виявив, що не взяв у дівчини номер телефону.

Ймовірно, історія закінчилася хеппі-ендом, але більше подробиць про знайомство або про особу дівчини ексхолостяк розкривати не став. Над Алексом по-доброму посміюються в мережі, мовляв він так і не відвик від того, що його життя - більше не зйомки реаліті-шоу, проте Топольський воліє пропускати слова хейтерів повз вуха.

Раніше стало відомо, що роман 59-річного американського актора Бреда Пітта з його 29-річною коханою Інес де Рамон вийшов на новий рівень - близьке оточення пари стверджує, що вони всерйоз планують завести спільну дитину.

Також 64-річна Мадонна підтвердила роман з 29-річним боксером і тренером її дітей Джошем Поппером - поп-ікона показала пристрасні поцілунки з новим коханцем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти