StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

HIMARS б'є по вакцинованим від ковіду: російська актриса "викрила американський план"

25 березня 2023, 13:34
Марія Шукшина, судячи з усього, знаходиться в глибокій залежності. Інакше пояснити цю маячню просто неможливо.
Марія Шукшина
Марія Шукшина / Kp.ru

Здавалося б, що пропаганда країни-агресора Росії не може досягти ще більшого дна, ніж те, на якому вона знаходиться давно. Але ні. Може. Яскравий приклад цього - російська актриса, путіністка Марія Шукшина.

На думку Шукшиної, яку цитують російські пропагандистські ЗМІ, застосувати американську зброю по російському населенню було "давно задуманою операцією".

"Те що почалося в 2020-му році - був початок американської інфекційно-військової спецоперації. Спочатку придумується якийсь вірус, потім розробляється від нього ліки-вакцина, яка нічим не допомагає, крім як залишає чіп з координатами для супутника. А потім по цьому супутнику наводиться американська зброя - б'ють по казармах і мирному населенню, яке піддалося провокації і вкололо в себе Супутник. Дивно, що зараз це потрібно комусь пояснювати. Я намагалася вберегти, але бігфарма і ВООЗ зараз мають більше влади, - заявила Шукшина.

Користувачі Twitter очманіли від такої заяви і почали висувати власні версії того, що відбувається.

Коментарі до слів Шукшиної
Коментарі до слів Шукшиної / Twitter

Нагадаємо, раніше дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, опублікувала свіже фото. На своїй сторінці в Instagram, дочка ведучої, яка підтримує жорстоку і загарбницьку війну Росії проти України, показалася в одних трусиках-ниточках, які не прикривали і сантиметра величезного тіла бодібілдерші.

Крім того, раніше 55-річна актриса Марія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні.

На її думку, треба надати всім артистам можливість виступати на сцені під фашистською Z-символікою, і тоді "зрадники будуть видавати себе самі". У такому випадку артисти вже більше "не зможуть приховувати свої політичні погляди, що дасть російській владі побачити, хто є хто", зазначила Шукшина. "Таким чином, всі критикуючі російську владу будуть відсіюватися самі", - заявила путіністка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти