StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумний Вільям повів старшого сина на матч

12 квітня 2024, 13:14
Принц Вільям вирішив провести час зі своїм старшим сином.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям переживають важкі часи/ колаж: Гларед, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принці Вільям і принц Джордж були помічені на чвертьфіналі першого матчу Ліги Європи УЄФА 2023/24, який пройде в "Астон Віллі" проти "Лілля" на стадіоні "Астон Вілла Парк" у Бірмінгемі в четвер увечері, в той час, як Кейт Міддлтон проходить хіміотерапію від раку.

Пара здавалася зацікавленою і базікала, поки пряма трансляція TNT Sport транслювала їхнє перебування на трибунах, пише Page Six. Також було знято, як вони з ентузіазмом аплодували після того, як гравець "Астона" Оллі Воткінс забив перший гол у матчі.

Вільям, 41 рік, і Джордж, 10 років, одягнулися для вечора офіційно. Джордж також одягнув шарф "Астон Вілли".

відео дня

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Принц Уельський - давній футбольний уболівальник і навіть є президентом Англійської футбольної асоціації. Раніше він пояснив, чому він відданий прихильник "Астона", незважаючи на те, що існують більш популярні футбольні клуби.

Тим часом, на кадрах, які публікує видання, видно, що Вільям замислюється про своє і сумує.

Фото задумливого принца можна подивитися тут

Зазначимо, що королівська сім'я переживає зараз не найкращі часи. Його дружина Кейт Міддлтон проходить лікування від важкого захворювання.

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Зазначимо, раніше акторка Шеннен Доерті, в якої четверта стадія раку грудей, звернулася до принцеси Кейт Міддлтон, у якої нещодавно теж знайшли онкологічну хворобу. Актриса підтримала принцесу і висловила слова захоплення.

А також стало відомо, як Кейт Міддлтон повідомила дітям про своє онкозахворювання. І заявила, що вона з чоловіком робить усе для їхньої родини.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти