StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Генпрокуратура РФ взялася за Софію Ротару

12 квітня 2023, 15:17оновлено 18 квітня 2023, 11:25
Ветерани Росії вимагають від відомства позбавити артистку Софію Ротару її майна.
Софія Ротару
Софія Ротару / instagram.com/sofiarotaru.official

Генпрокуратура РФ вже розглядає питання про те, щоб позбавити співачку Софію Ротару нерухомості в Москві через її позицію проти вбивства мирних громадян і захоплення територій суверенної держави.

Ініціатором процесу в терористичній Росії стали біснуваті ветерани. Зокрема, якась організація "Ветерани Росії" звернулася в Генпрокуратуру і Слідчий комітет (СК) агресора - Росії з проханням позбавити співачку Софію Ротару нерухомості в Москві і анексованому Криму.

Ветерани вважають, що таким чином покарають співачку, яка не роблячи гучних заяв, все ж чітко окреслила свою позицію і встала на бік України в її боротьбі проти Росії.

Про це виконавчий директор організації Вадим Мироненко заявив в інтерв'ю ТАСС.

"Ми вимагаємо відібрати її нерухомість в Москві і Ялті, продати її, а виручені кошти направити на потреби ЗС РФ", - сказав він, підкресливши, що, зокрема, мова йде про трикімнатну квартиру Ротару на Зоологічній вулиці в Москві.

Раніше з аналогічним закликом "перевірити і конфіскувати все" виступив ще один представник старечої організації Ільдар Резяпов. "Всі гроші, отримані від продажу конфіскованого майна, повинні бути спрямовані на соціальні потреби незаможних верств населення в анексованих Росією українських регіонах і "на підтримку добровольчих підрозділів", що беруть участь у війні РФ проти України, цитує його Deutsche Welle.

Нагадаємо, раніше співачка Софія Ротару дуже лаконічно, але при цьому емоційно відреагувала на недавній підлий розстріл полоненого українського військовослужбовця російськими окупантами. Артистка опублікувала відповідну картину в розділі Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раньше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається не афішувати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти