StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гарік Кричевський показав рідкісне фото 20-річного сина-красунчика

1 березня 2024, 00:38
Шанувальники популярного артиста в захваті від того, яким виріс його спадкоємець.
Гарік Кричевський
Гарік Кричевський показав, як виглядає його молодший син Даніель / колаж: Главред, фото: instagram.com/garikkrichevskyi

Український шансоньє Гарік Кричевський завжди з теплом відгукується про свою сім'ю, хоч і нерідко жертвував важливими моментами з близькими заради музики. Ці переживання частково відображені в пісні артиста під назвою "Скитания".

Цитатою з треку Кричевський почав своє послання до сина Даніеля, якому 29 лютого виповнилося 20 років - "...Я не пам'ятаю, як виросла донька, син народився – я теж в дорозі..."

Саме привітання в блозі артиста в Instagram виявилося більш оптимістичним. У ньому Кричевський висловив упевненість, що його син неодмінно досягне поставлених цілей. "Сьогодні Дані 20. У цьому віці, якщо до мрії докласти працю, завзятість і удачу - все вийде! Вітаю!" - пише гордий батько.

відео дня

Гарік Кричевський також показав рідкісне фото сина Дані, який продовжує сімейну традицію, і теж вчиться на медика, як і його старша сестра, батько і бабуся з дідусем по батьківській лінії. У коментарях шанувальники не обійшли увагою зовнішню привабливість майбутнього лікаря.

Даніель - молодший син Гаріка Кричевського. У артиста також є донька Вікторія (1997).

Даніель Кричевський
Гарік Кричевський показав, як виглядає його молодший син Даніель / instagram.com/garikkrichevskyi

Хто такий Гарік Кричевський?

Гарік Кричевський - український автор-виконавець у жанрі шансон, музикант, ведучий. Заслужений артист України (2004). Випустив 11 альбомів. Брав участь у телепроєктах "Зірка+Зірка", "Круті дев'яності", "Битва хорів".

Раніше музичний продюсер Костянтин Меладзе вперше за довгий час порушив мовчання і ніжно звернувся до середньої дочки. Він привітав Лію з важливим ювілеєм.

Також ведучий Слава Дьомін поскаржився на невдачу у відносинах - його почуття відкинули. Кілька років тому шоумен розлучився, але не впадає у відчай знайти нове кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти