StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євген Клопотенко підтвердив одруження та показав ранок після весілля

18 жовтня 2023, 11:53
3861
Багато хто з його шанувальників і досі на переконаний, що його фото з Родко з РАГСу - це жарт.
Євген Клопотенко, Вікторія Родко
Євген Клопотенко підтвердив весілля з Вікторією Родко / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko

Український кулінар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко багато разів заявляв, що він - поганий матеріал для романтичних відносин в стандартному розумінні цього словосполучення. Проте шеф-кухар рідко залишався самотній, якщо можна так сказати по уривчастим фактам, які він повідомляв про своє особисте життя.

Тому його весільне фото з Вікторією Родко, солісткою гурту OY Sound System, багато хто спершу не сприйняв всерйоз, мовляв епатажний Клопотенко знову вирішив всіх перехитрити, і таким чином інтригує своїх підписників новою рекламною колаборацією або благодійним збором коштів.

Однак весілля, здається, було досить реальним. Вчора кулінар у всіх своїх соцмережах опублікував повідомлення з емодзі червоного серця: "Щастя любить тишу і коли про нього мовчать".

відео дня

Сьогодні на його сторінці в Instagram з'явилося фото закутаного в ковдру Клопотенко, який в сонцезахисних окулярах задумливо п'є каву. "Після весілля треба гарно снідати",- стверджує шеф-кухар.

Правда, після цього послідувала реклама одного з ресторанів Євгена в Києві. Тому у тих, хто сумнівається в весіллі Клопотенко і Родко сумнівів стало більше, а у тих, хто щиро радіє одруженню кулінара - з'явилося ще більше бажання привітати його з новим життєвим етапом.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко підтвердив весілля з Вікторією Родко / instagram.com/klopotenko

Раніше українська професійна тенісистка і олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна показала крихітку-дочку Скай Монфіс в її перший День народження з тенісною ракеткою в руці.

Також стало відомо, що Тімур та Інна Мірошниченко хрестили прийомного сина - 2-річного Марселя. Пара вже показала перші фото з таїнства і розкрила, хто став хрещеними батьками малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти