StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шоптенко висловилася про колишнього чоловіка - танцюриста-воїна Дікусара

28 серпня 2023, 12:01
Рішучість Дмитра для танцівниці не стала сюрпризом.
Дмитро Дікусар, Олена Шоптенко
Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до Дмитра Дікусара, який зараз на фронті / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy, instagram.com/alena_shoptenko

27 лютого танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар, який сяяв талантом на кращих світових паркетах, повідомив, що поповнив ряди ЗСУ та відправляється захищати нашу країну від окупантів. У багатьох шанувальників його таланту і харизми така рішучість викликала змішані почуття подиву і гордості.

Однак друга дружина Дмитра, танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, у своєму недавньому інтерв'ю зазначила, що його вчинок відповідав його переконанням і особливостям характеру.

"Діма завжди був за справедливість. Він прекрасна людина, у нього високі цінності. Я завжди відчувала до Діми велику повагу. У нас насправді дуже хороші стосунки. Звісно, страшно. Але я вірю і знаю, що все буде добре", - розповідає вона.

відео дня

Між тим постійний зв'язок з Дікусаром Шоптенко не підтримує. Танцівниця зізнається, що цікавиться долею колишнього коханого, проте новини про нього дізнається через їх спільного знайомого.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар були одружені з 2013 по 2016 рік. І на даний момент воїн-танцюрист все ще є вінчаним чоловіком хореографа, хоча та вже 7 років одружена з іншим. Однією з причин розриву з Дікусаром Олена називала свою надмірну захопленість кар'єрою, через що на облаштування сімейного життя у неї далеко не завжди вистачало сил.

Раніше голлівудські зірки вразили знанням української мови - на честь Дня Незалежності Лев Шрайбер, Кетрін Винник, Марк Стронг, Міша Коллінз та ін. прочитали вірш відомого українського поета.

Також легендарний український музикант Святослав Вакарчук розповів, як Сергій Жадан врятував його від смерті в Харкові - літератор і музикант стежив, щоб День народження лідера Океану Ельзи не став для нього останнім у житті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти