StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Репяхова здивувала химерною обіцянкою після скандалу зі спецперепусткою

18 травня 2023, 19:59
Дружина Віктора Павліка зазначила, що живе з артистом життям простої української родини.
Катерина Репяхова, Віктор Павлік
Катерина Репяхова подякувала за скандал зі спецперепусткою / instagram.com/viktorpavlik

Українська блогерка, дружина та концертний директор Віктора Павліка Катерина Репяхова відмовилася коментувати скандал, який розгорівся через їх хвастощі спецперепусткою та поїздку по закритій території, в пресі. Вона мотивувала це тим, що мовляв все одно для всіх залишиться поганою.

Проте в своєму блозі вона вирішила відверто поговорити з шанувальниками і висловила нестандартну реакцію на негатив, який зараз скупчився навколо її сім'ї.

Так Репяхова в Instagram-сторіс розповіла, що дуже вдячна скандалу, так як подивилася на нього філософськи, побачила кілька життєвих уроків, і пообіцяла стати "ще краще".

відео дня

"Я вдячна життю за цю ситуацію, тому що вона допомогла мені багато чого зрозуміти. Показала, хто мої друзі, а хто не зовсім. Криза - це розвиток, якщо дивитися правді в очі і працювати над цим. Це хороша можливість стати ще кращою версією себе, що я і роблю. З цієї неприємної ситуації я беру все, що допоможе мені стати ще краще", - міркує Катерина.

Повертаючись до ситуації зі спецперепусткою, Репяхова знову визнала свою провину і підкреслила, що не шукає виправдання. Крім того, вона зазначила, що дорікати її з Павліком сім'ї в тому, що вони бісяться з жиру, не варто. "Можу сказати тільки одне. Мені чоловік перепустку не дарував. Ми не куркулі. Ми звичайна українська сім'я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і що-що, а дарувати перепустки - точно не про нас. ... Я не права, і звичайно, несу за це відповідальність", - підсумувала дружина Віктора Павліка.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова подякувала за скандал зі спецперепусткою / instagram.com/repyahovakate

Скандал зі спецперепусткою

Нагадаємо, що Віктор Павлік з дружиною потрапили в скандал через спецперепустку для"обраних". Павлік вирішив скористатися своїм впливом в корисливих цілях, за що тут же був освистаний в мережі.

У Києві поліція відібрала у Віктора Павліка скандальний спецперепустку, якою той хвалився з дружиною. Поліція вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку, що надає право пересування містом під час дії комендантської години.

Дружина Віктора Павліка виправдалася за "задоволення не для всіх" за спецперепусткою. Катерина Репяхова заступилася за співака, і назвала легковажний вчинок невдалим жартом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти