StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Друг Володимира Остапчука розкрив подробиці розлучення ведучого з Христиною Горняк

7 березня 2023, 14:28
Також Кирило Скачков поділився, яке враження нова пасія шоумена справляє на його оточення.
Остапчук
Розлучення Володимира Остапчука і Христини Горняк - друг ведучого розкрив нові подробиці / Instagram

Шоумен Володимир Остапчук і його друга дружина, блогерка і нотаріус Христина Горняк, поповнили сумний список пар, які раптово оголосили про своє розставання в 2022 році. Восени минулого року ЗМІ і шанувальників потрясла новина про те, що селебрітіс більше не разом.

І хоч Володимир з Христиною прийняли рішення не коментувати свій розрив, їх близьке оточення дотримується цього правила менш строго. Наприклад, нещодавно в інтерв'ю ЖВЛ близький друг Остапчука, блогер Кирило Скачков, розповів, як ведучий переживав своє друге розлучення.

Він зазначив, що рішення про розрив було для Володимиром дуже важким, хоч він і приховував свої емоції від громадськості. "Точно нелегко йому було. Як і будь-якій людині, яка закінчила стосунки.Тим паче це не просто стосунки, а сімейне життя. Достатньо важко через це проходив", - згадує Скачков.

Не оминув він увагою і нову пасію шоумена - юну журналістку на ім'я Катерина Полтавська. Блогер розповів, що Остапчук має хороший смак на жінок, і вже познайомив кохану з друзями.

"Я знайомий з новою обраницею. Вони завжди дуже милі, і я радий за Вову, як за свого друга, я радий за його обраницю, як за свою подругу, і бажаю їм щастя. У Вови гарний смак", - поділився друг ведучого.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти