StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дика і вільна": колишня дружина Віталія Кличка показала свої дитячі фото

3 березня 2023, 19:49
Неприкритий артистизм Наталії Єгорової було видно вже в юному віці.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала, як виглядала в дитинстві / facebook.com/nataliaklitschkoofficial

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова проживає в Німеччині, і прийняла пропозицію на участь у німецькій версії танцювального проєкту Танці з зірками.

Як і в українському шоу, кожен випуск присвячений якійсь окремій темі. Напередодні нового виходу на паркет Єгорова розповіла, що ідея цього ефіру "Народжені в...". На честь цього вона на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію своїх дитячих фото.

Наталія Єгорова народилася і виросла в Броварах, тому першим фото викликало у шанувальників напад ностальгії - на сімейному знімку вона позує поруч з ведмедем, знайомим багатьом, хто відвідував Київський зоопарк у вісімдесяті роки.

відео дня

На інших кадрах відображені дитячі виступи Єгорової - біля ялинки на новорічному ранку і в вишиванці, коли вона щось декламує. Шанувальники відзначають - у Наталії дуже сильні гени, адже з дитячих років вона не дуже змінилася.

"Це спогади про моє прекрасне дитинство: дике і вільне, переважно на природі. Дякую мама і тато", - підписала фотографії Наталія Єгорова.

Раніше розворушити сімейний архів вирішила українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча - вона показала рідкісне фото своєї матері Олени Олександрівни.

Також ледь впізнали на архівному фото шанувальники Катерину Бужинську-співачка показала, якою була в 18 років, на зорі своєї кар'єри артистки. За 25 років вона сильно змінилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти