StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брат Tayanna "забув" про війну і знову поїхав в Росію будувати кар'єру у путіністів

17 вересня 2022, 18:00
Брат популярної співачки Tayanna Міша Марвін написав в Instagram, що знову буде працювати в країні-агресорі, Росії. Це рішення шокувало його фанатів.
Таянна, Міша Марвін
Tayanna і Міша Марвін / Instagram, УНІАН

Поп-виконавець Міша Марвін( справжнє ім'я-Михайло Решетняк), уродженець Чернівців та брат популярної української співачки Tayanna (Тетяни Решетняк), вирішив повернутися працювати в країну-агресор, в Росію ‒ там, де він будував кар'єру задовго до повномасштабного військового вторгнення в Україну. Про це сам Марвін написав на своїй сторінці в Instagram.

Всі повідомлення про російсько-українську війну співак видалив зі своїх сторінок в соцмережах. Там і повідомив про те, що він продовжить співпрацю з російським лейблом Black Star ‒ який колись заснував і довго керував відомий путініст-артист Тіматі (Тимур Юнусов).

"Так, це не помилка. Я знову Міша Марвін. У 99 відсотків випадків потрібно просто поговорити, щоб вирішувати всі проблеми. Так і сталося. Ми з Пашею (гендиректор Black Star - Главред) все обговорили. Більше немає ніякого непорозуміння. Лейбл передав мені права на ім'я та пісні. Ми залишаємося колегами і друзями. Наша співпраця продовжиться, але в новому форматі. Я самостійний артист, а команда Black Star буде моїм дистриб'ютором і забезпечить менеджментом", — написав в Instagram Марвін.

відео дня

Таке рішення співака шокувало його шанувальників. Вони пишуть, що розчарувалися в ньому і звинувачують його в продажності.

Таянна, Марвін

Нагадаємо, раніше в Мережу потрапили кадри, на яких скандальна попспівачка і уродженка України Ані Лорак обіймається в Криму зі своїм кумом - скандально відомим співаком Філіпом Кіркоровим, який публічно підтримав РФ у війні з Україною.

Але схоже, що Запроданці Лорак вже давно все одно не тільки на свою, роздирається війною країну, але і на Росію - на співачку, яка втратила славу, скаржаться, що вона кинула російських глядачів на гроші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти