StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лорак отримала гонорар за майбутній концерт в Росії і пропала

3 серпня 2022, 00:08оновлено 4 серпня 2022, 00:07
Ані Лорак" прокидала " росіян з квитками на концерти і продюсери кажуть, що повернути їх буде не просто.
Ані Лорак розтовстіла
Ані Лорак розтовстіла / Фотот facebook.com/AniLorak

Українська співачка Ані Лорак, яка довгий час жила і працювала в Росії, а також, яка ніяк не говорить про жорстку війну Росії в Україні, заборгувала росіянам гроші.

Виявляється, на її концерт, запланований на 29 листопада в Іркутську, все ще можна купити квитки.

Лорак отримала гонорар за майбутній концерт в Росії і пропала

Крім того, досить велика кількість квитків вже розпродано.

відео дня
Лорак отримала гонорар за майбутній концерт в Росії і пропала

За словами директора концертного агентства RocketBooking Антона Добрина, якого цитує видання Woman.ru,йдеться про концерт, який був запланований ще на 2021 рік, але йому не дала відбутися пандемія.

"Дивно, що продають квитки. Після початку всіх подій, наскільки мені здається, вона в Росії не була. Навряд чи приїде до нас з концертами тепер. Здивований, що продають квитки", — поділився він.

читайте такожВід зубожілої Лорак втік коханець

У мережі можна знайти інформацію, що мова дійсно йде про концерт запроданки Лорак, який анонсували ще в 2021-му.тоді його перенесли на рік вперед, ніхто не міг припустити, що цього разу виступ зірветься через військовий напад Росії на Україну.

"Раз дата виступу була заброньована, значить співачка отримала передоплату. Наскільки мені пам'ятається, до пандемії у неї концерт коштував в межах 2,5-3,5 млн рублів. Точну суму не беруся називати, я давно з нею не стикався, але приблизно в цих межах. Перш, ніж починають продавати квитки, артисту перераховують передоплату, стандартна в розмірі 50% від суми гонорару. Значить вона отримала ці гроші вже давно", - говорить Добрин.

З урахуванням того, що зараз артистка не виходить на зв'язок і пропала з усіх радарів, то залагодити фінансові питання буде непросто.

"Люди, які купили квитки, будуть вимагати повернення грошей з організаторів. Організатори потрапили, що тут додати", - підсумував Добрин.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ані Лорак, яка вперто мовчить про вбивства українців росіянами, також скасувала свої концерти в країні-агресорі.

Тепер її шанувальники не можуть повернути гроші за квитки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти