StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блейк Лайвлі вибачилася перед онкохворою Кейт Міддлтон за жорсткий жарт

25 березня 2024, 02:30
Зірка "Пліткарки" визнала, що її коментар виявився недоречним на тлі хвороби принцеси Уельської.
Блейк Лайвли, Кейт Мидддлтон
Блейк Лайвлі вибачилася перед принцесою Кетрін Уельською / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/princeandprincessofwales

22 березня принцеса Кетрін Уельська офіційно повідомила, що кількома місяцями раніше лікарі діагностували у неї онкологію. У зв'язку з хворобою вона була змушена покинути інформаційний простір і перестала з'являтися на публіці.

Зникнення Кейт Міддлтон, разом зі скандалом з фоторетушшю її свіжого портрета, породило безліч жартів у Мережі та теорій змови. Тепер, коли новина про хворобу дружини принца Вільяма стала загальнодоступною, все це більше не здається смішним.

Серед "жартівників" опинилася американська акторка і зірка серіалу "Пліткарка" Блейк Лайвлі. Раніше у своєму блозі в Instagram вона опублікувала рекламний пост власного бренду, фото в якому було перебільшено відретушовано.

відео дня

"Я так рада поділитися цим новим знімком, який я щойно зробила сьогодні, щоб анонсувати 4 нових смаки нашого продукту. Тепер ви знаєте, чому я пропала безвісти", - підписала знімок артистка, натякаючи на скандал зі "зникненням" Міддлтон.

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі невдало пожартувала над ретушшю знімків онкохворої принцеси Уельської / instagram.com/blakelively

Коли стало відомо, що у принцеси Кетрін онкологія, Блейк Лайвлі видалила цей пост і попросила вибачення за невдалий жарт. "Я впевнена, що сьогодні це нікого не хвилює. Але я відчуваю, що повинна визнати це. Я написала безглуздий пост на тему невдалого фотошопу. І, господи, цей пост сьогодні мене засмутив. Мені дуже шкода. Відправляю вам свою любов і добрі побажання, завжди", - написала Блейк Лайвлі.

Блейк Лайвлі вибачилася перед Кейт Міддлтон
Блейк Лайвлі вибачилася перед принцесою Кетрін Уельською / instagram.com/blakelively

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Нагадаємо, у дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон виявили рак. Про це розповіла сама принцеса Уельська у відеозверненні. Вона розкрила подробиці лікування і попросила про приватність.

Також відомий ведучий розповів про нервовий зрив Кейт Міддлтон - Пірс Морган вважає, що принцеса Кетрін переживає серйозну кризу через підвищену увагу суспільства до свого здоров'я.

Інші новини про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти