StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Блаженна любов" Ані Лорак похитнулася: коханець співачки натякнув на розставання

14 травня 2023, 19:18
У нових знімках співачки в мережі розглянули сигнал про те, що їх "подорож" виявилася короткою.
Ані Лорак, Ісаак Віджраку
Бойфренд Ані Лорак натякнув на розставання зі співачкою / instagram.com/isaac_vidjrakou

Ще недавно співачці українського походження Ані Лорак приписували таємне заміжжя з її новим бойфрендом Ісааком Віджраку, а тепер в мережі поповзли чутки про те, що "блаженна любов", якою Куєк так хвалилася, стрімко котиться до завершення.

Масла у вогонь підлив сам Віджраку неоднозначним постом в Instagram. Чоловік, якого багато хто вважає просто альфонсом, опублікував знімки зі співачкою, на яких вони разом сидять на яхті і дивляться на захід сонця.

Невинні здавалося б фото він супроводив підписом: "Подорож може бути короткою або довгою, але що дійсно важливо, так це зловити моменти справжньої радості та витягти з них максимум приємного".

відео дня

Це розцінили, як натяк на те, що його "подорож" з Лорак почала добігати кінця. На користь такої теорії говорить той факт, що нові пости-зізнання чоловікові в коханні вже давно перестали з'являтися на сторінці співачки, яка, схоже, з головою поринула в роботу.

Ані Лорак, Ісаак Віджраку
Бойфренд Ані Лорак натякнув на розставання зі співачкою / instagram.com/isaac_vidjrakou

Раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти