StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Біжить від кримінальної справи: Роднянський розповів, від чого рятується Собчак

27 жовтня 2022, 23:12
Продюсер пояснив, що і в який момент пішло не так для ліберальної російської журналістки Собчак.
Олександр Роднянський
Олександр Роднянський / ТАСС

Український кінопродюсер, який працював у Росії, але з початку військового вторгнення закрив усі свої проекти там, висловився щодо свого повернення до Росії пропанагдистки Ксенії Собчак, яка втекла з Росії до Литви.

За його словами, сам продюсер не поділяє зловтіхи по відношенню до Собчак. "І не тому, що ми дуже давно і близько знайомі. Мені сумно, що знищують останній острівець справжнього медійного життя. "Обережно, новини" Собчак я дивився. Це був помітний проект, джерело багатьох ексклюзивних новин. Сама Ксенія робила гідні журналістські роботи", - говорить він.

Роднянський також наводить як приклад інтерв'ю Даші Касаткіної та її дівчини. "За часів дикої гомофобії в Росії подібна програма - вчинок її автора", - позначає Роднянський.

відео дня

Він також вважає, що у Собчак була величезна аудиторія. "І Ксенія пропонувала їй, безумовно, ліберальні і прозахідні ідеї. Так, вона намагалася грати між усіма. "Сидіти на двох стільцях". Як це здавалося можливим ще зовсім недавно. Але часи змінилися. Як у Стругацьких - "на зміну сірим прийшли чорні", - порівнює продюсер.

Роднянський додає, що в умовах війни і послідовного знищення залишків громадянського суспільства в Росії, будь-хто, хто змушений тікати від переслідувань, заслуговує підтримки. "Ксенія біжить від сфабрикованої проти неї кримінальної справи - це очевидно. І здається, ще не розуміє, що колишнє життя закінчилося. І явно намагається домовитися. Повернутися. "Своя серед чужих, чужа серед своїх", - підсумовує він.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Ксенія Собчак втекла з Росії фактично пішки. На відео потрапили кадри, як вона біжить через литовсько-білоруський кордон.

Крім того, матерая Російська пропагандистка Тіна Канделакі виклала в інтернет знімки ізраїльського паспорта скандальної журналістки і Політика Ксенії Собчак (існування якого та нещодавно категорично заперечувала). Фото з'явилися в Telegram-каналі Канделакі.

Путинистка звинуватила Собчак у брехні щодо другого паспорта. Цілком ймовірно, саме з ним Собчак зуміла спішно покинути Росію і опинитися в Литві транзитом через Білорусь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти