StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Утікач Дмитро Ступка розповів про проблеми батька після "п'яної" ДТП - деталі

7 червня 2024, 13:50
362
Дмитро Ступка поділився, що його батько вже повноцінно повернувся до роботи у театрі.
Дмитрий Ступка
Дмитро Ступка дав рідкісне інтерв'ю / колаж: Главред, фото: instagram.com/stupka777/?hl=uk

Український актор Дмитро Ступка, який втік жити до США, дав коментар щодо ДТП, яку раніше скоїв його батько Остап Ступка в стані алкогольного сп'яніння.

Як заявив Дмитро в інтерв'ю OBOZ.UA, його батько зробив правильні висновки, а всі питання з постраждалим у ДТП чоловіком уже вирішені.

відео дня

"Що він мені розповідав? Що дуже прикро, що таке сталося. Але ніхто від такого не застрахований. Він із товаришами того дня проводив благодійний творчий вечір, збирав гроші для військового госпіталю. Усі подробиці того, що сталося, мені достеменно не відомі, але знаю від тата, що дорога того вечора була дуже слизька", - сказав актор.

Зазначимо, деякий час після ДТП ролі Остапа Ступки в Театрі Франка виконували інші актори, але він уже повноцінно повернувся до роботи.

"Зараз тато продовжує працювати, грає вистави. Роботи зараз у нього через війну не так багато, як раніше, але все нормально. Він нещодавно ще одну "Київську пектораль" отримав - за роль у виставі "Візит", - додав Дмитро.

Резонансна ДТП за участю Остапа Ступки

4 квітня 2023 року Остап Ступка потрапив у ДТП у Голосіївському районі столиці. Інцидент стався близько 23 години ночі.
Актор, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в'їхав на своєму позашляховику Range Rover у легковий автомобіль Mitsubishi, припаркований на зупинці. Чоловіка, який перебував у цьому автомобілі, було госпіталізовано.
Знаменитість затримали на місці події. Прилад "Драгер" показав 1,62 проміле алкоголю в його крові.

Дмитро Ступка - останні новини по темі

Додамо, Дмитро Ступка, який перебуває у США, опублікував у мережі нове фото зі своєю коханою - співачкою Barabanova. У коментарях у Ступки запитали, як він зміг перетнути кордон України в умовах воєнного стану, але він нічого не написав у відповідь.

А також Дмитро Ступка в серпні 2023 року підтвердив стосунки з Юлією Барабановою. Тепер пара готується до весілля. Про це 37-річний артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти