StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бабкін, Гребенщиков і зірки світового року записали зворушливу пісню про війну в Україні

9 жовтня 2022, 18:59
Музикант Борис Гребенщиков активно підтримує Україну, тому приєднався до Сергія Бабкіна. Як і світові зірки Дейв Стюарт і Стіві Нікс.
Бабкін, БГ
Сергій Бабкін, та Борис Гребенщиков / колаж УНІАН

Відомий український музикант (і колишній учасник групи "П'ятниця") Сергій Бабкін записав спільну пісню Face to Face - із зіркою російського року Борисом Гребенщиковим, британським музикантом і колишнім лідером групи Eurythmics Дейвом Стюартом і американською співачкою (колишньої вокалісткою групи Fleetwood Mac Стіві Нікс. Кліп на цей трек був опублікований на YouTube.

Трек, За словами музикантів, несе ще й благодійну місію - всі зароблені з його ротації в мережі гроші творці перерахують на платформу UNITED24 (яку створили для допомоги українцям і ЗСУ).

"Для мене велика честь бути частиною цієї композиції і записуватися зі справжніми легендами. Я також безмежно вдячний їм і всій світовій музичній спільноті за підтримку України в ці важкі часи. Вже більше півроку український народ і українська земля відчуває неймовірний біль через війну, яку розв'язала Росія. Мені хотілося б, щоб ця пісня не тільки висловлювала цей біль, але і дарувала надію, нагадувала, що так буде не завжди. Це не просто війна, це боротьба добра зі злом, світлом і темрявою. І світло обов'язково переможе, ми вже бачимо цю перемогу на горизонті", ‒ сказав Бабкін.

Стіві Нікс стверджує, що в захваті від співпраці. І що вона вдячна Бабкіну за спільну роботу. І що рада долучитися до допомоги Україні.

"З того дня, коли почалася війна, Україна і її народ в моєму серці. Для мене велика честь – заспівати цю пісню. Я сподіваюся, вона нагадає людям і далі підтримувати Україну. Під час своїх концертів я нагадую людям – війна не закінчилася", ‒ підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше популярний російський гуморист, актор, сценарист, продюсер і бард Семен Слєпаков жорстко потролив у своїй новій пісні диктатора Володимира Путіна - за його готовність застосувати ядерну зброю.

Акомпануючи собі на акустичній гітарі, комік заспівав про те, що "патріотам" Росії набридло жити в "прогнилому" сучасному світі – "у ньому більше немає місця для нашої великої країни!".

До того Слєпаков відповів у своїй звичній віршованій манері хейтерам через звинувачення у підтримці російського президента Володимира Путіна. Вірш на цю тему він опублікував у своєму Instagram. Вірш він назвав лаконічно - "доброзичливцям".

"Привіт, я вирішив написати відповідь, всім, хто три місяці випорожнюється мені в дірект, всім, хто вважає, що я – клеврет Путіна і Кремля", - писав Слєпаков.

Нагадаємо, раніше легендарний рок-музикант і фронтмен колективу "Машина часу" Андрій Макаревич, який засудив повномасштабне російське військове вторгнення в Україну записав спеціальну пісню-звернення до російських солдатів.

Музикант опублікував в мережі чорно-біле відео, в якому а ‒ капела виконує пісню про непотрібну війну, в якій просто гинуть солдати - просто як гарматне м'ясо.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти