"Живе в моєму кабінеті": Буданов розповів про своє романтичне щастя

Кирило Буданова і його дружина Маріанна / Колаж Главред, фото скріншот, Elle

Глава української розвідки повідав, як складається його особисте життя.

Голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про те, як будується під час війни його сімейне життя.

За словами Буданова, їм з дружиною Маріанною під час війни не доводиться переживати додаткове випробування розлукою. Адже вони знаходяться разом цілодобово.

Про це Буданов розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті, 24 на 7. Раніше я йшов на роботу – повертався додому, а зараз...", – поділився він.

На питання про те, чи романтична він людина, Буданов не відповів, мовляв, це краще знає дружина. А ще він "підкоригував" історію, яку свого часу розповідала в інтерв'ю Маріанна: як в перші тижні повномасштабного вторгнення він порадував її в день народження саморобну листівку і букет тюльпанів, які десь зміг дістати.

"Неправда. Жодного букету я не знайшов. У той час трохи було не до квітів, і мені так здається, що особливо їх і не продавали. Ну, може, і помиляюся, але я тоді не знайшов... Я зробив з стікерів таку, як в першому класі, квітку таку. Все, на що зміг в той момент", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше дружина колишнього ватажка терористів " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) написала листа російському диктатору Володимиру Путіну і почала клянчити відпустити її чоловіка. Мирослава Регінська розпливлася в описі чеснот Гіркіна і заявила, нібито його арешт – це "жахлива помилка".

Раніше також івідома українська естрадна і поп-співачка Софія Ротару відкрито заявила про свою позицію і побажала перемоги українцям у війні з Росією, яку розв'язав кривавий диктатор і терорист Путін.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти