"Це вже було паліативне лікування": чоловік Руслани Писанки розповів про останні дні акторки

Ігор Ісаков та Руслана Писанка / скріншот YouTube

Руслана Писанка приховувала правду від свого чоловіка. Тільки потім він дізнався, що мови про одужання не було.

Чоловік української телеведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, як проживав останні дні зі своєю дружиною, а також про те, як дізнався про діагноз актриси.

Як розповів Ісаков в програмі ЖВЛ, все почалося з перелому ноги актриси і війни. Він каже, що сидячи тоді в підвалі з Русланою і її хворою на онкологією мамою, чоловік прийняв рішення везти актрису до Німеччини.

"Кажу:" Русь, дивись, ми не знаємо, що тут буде. У тебе зламана нога. Давай тебе відправимо хоч куди-небудь". Я її умовив, слава Богу, у нас були закордонні паспорти з собою. Я сказав, що в Німеччину було б непогано, тому що там у Русі кум живе. І я повіз Русю на кордон з Румунією. Вона поїхала без речей, з одним пакетиком, ходунками і на інвалідному візку. Це було щось страшне", - поділився Ісаков.

На відео - ігор Ісаков розповідає, як дізнався про діагноз дружини

Пізніше актриса подзвонила чоловікові і повідомила новину про те, що у неї пухлина. Писанка сказала, що турбуватися нема про що, адже рак операбельний і все буде добре. Тоді ж вона попросила чоловіка привезти їй мультиварку, сковорідку і перуки. Чоловік актриси згадує, що момент, коли він стриг її був дуже важким для нього.

"Каже:" Ігорюша, не хвилюйся. Все добре, але у мене пухлина. Лікарі сказали, все операбельно, тому ми все зробимо, все буде добре". Я наскільки повірив її словами, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я міг поїхати до неї, я читав, що це вже було паліативне лікування, – розповів Ісаков.

Відео-пам'ять про легендарну актрису і ведучу Руслану писанку

Смерть Руслани Писанки

Русланка Писанка померла 19 липня, в одній з німецьких клінік. Артистці діагностували онкологію.

Пізніше стало відомо, що приховувала Руслана Писанка перед смертю - останнім часом на долю актриси і телеведучої випало чимало випробувань, які вона приховувала від фанатів.

На згадку про колегу раритетне фото з нею, зроблене 25 років тому, показав Андрій Данилко - на знімку молоді артисти позують, обнявшись.

Також стало відомо, що тіло актриси було кремовано там же, в Німеччині.

21 серпня, в одному з київських храмів, в Спасо-Преображенському соборі, актрису проводили в останню дорогу.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти