StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова їдко підколола російську владу і знялася біля "ганебного стовпа"

17 квітня 2023, 14:40
Незважаючи на цькування в країні-окупанті, Примадонні вистачає самоіронії дивитися на це крізь пальці.
Алла Пугачова
Алла Пугачова пожартувала над тими, хто організував її цькування в рф / instagram.com/alla_orfey

Музичний критик Артем Троїцький приєднався до привітань своєї близької подруги Алли Пугачової у День її народження - напередодні Великодня Примадонна відзначила 74-річчя.

Співачка, котру ще зовсім не давно носили на руках ті, хто в ЗМІ країни-окупанта тепер полває її брудом, на чутки про себе реагує з іронією. Більш того, за прикладом свого чоловіка-коміка Галкіна, вона завжди готова посміятися над собою, особливо якщо жарт хороший.

А так як жарти в основному крутяться навколо її від'їзду з сім'єю в Ізраїль на знак незгоди з війною в Україні, то дотепністю Пугачовій доводиться блищати самостійно - жовта преса країни-агресора фантазією не багата.

відео дня

Так Троїцький на своїй сторінці в Twitter поділився вельми їдким чотиривіршем від Алли Пугачової, який він отримав у відповідь на своє привітання. "АБП надіслала у відповідь на привітання з сьогоднішнім Днем народження. З таким текстом: "Немає нічого поганого/ Встати біля стовпа "ганебного":/ За часів дволикості/ Він надає величі (переклад дослівний - прим. редактора)", - написала Примадонна.

До вірша вона також додала фото, на якому вона широко посміхається біля метафоричного ганебного стовпа.

Алла Пугачова
Алла Пугачова пожартувала над тими, хто організував її цькування в рф / twitter.com/aktroitsky

Раніше повідомлялося, що російська актриса і затята прихильниця путінського ладу Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Також глава Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти