StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Робота шкірою обтягнули": пасхальне фото Алли Пугачової викликало суперечки в мережі

16 квітня 2023, 14:03
Примадонна в новому образі вирішила привітати зі святом, але нарвалася на жорстку криктику.
Алла Пугачова
Алла Пугачова показала свіже фото / instagram.com/alla_orfey

Ще вчора російська співачка Алла Пугачова приймала привітання, а сьогодні вітає шанувальників сама - на її сторінці в Instagram з'явилося нове фото і побажання до Великодня.

Артистка показала свій свіжий знімок, який, ймовірно, було виконано вчора, в День її народження. У кадрі Примадонна одягнена по-святковому - в білосніжній сукні з жовтими квітами і з глибоким декольте. Вона позує з широкою посмішкою на обличчі.

"Зі світлою Пасхою всіх!"- коротко підписала фото Пугачова. Шанувальники стали обсипати її компліментами за свіжий образ, проте в коментарі "набігло" і чимало хейтерів, яким зовнішній вигляд співачки не сподобався.

відео дня

Головною темою для отруйних підколів було обличчя Примадонни - комусь воно здалося занадто неприродним, горбистим, хтось дорікав співачку в надмірному захопленні пластичними операціями, мовляв від колишньої Алли не залишилося і сліду.

Алла Пугачова
Алла Пугачова в новому весняному образі / instagram.com/alla_orfey

Раніше повідомлялося, що російська акторка і затята прихильниця путінського режиму Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Також глава Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти