StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"А їй точно 70?": Алла Кудлай шокувала екстремальним луком із блакитним волоссям

24 липня 2024, 11:37
373
Легенда української сцени підкреслила яскраву зовнішність не менш яскравим образом.
Алла Кудлай
Алла Кудлай новини - Алла Кудлай з блакитним волоссям похвалилася перетворенням / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_kudlay_official, Прес-служба 1+1

Народна артистка України Алла Кудлай днями відсвяткувала ювілей - 70 років. Вона завжди була привабливою жінкою, і навіть в елегантному віці зберегла свіжість і красу.

Не втратила Кудлай і дух здорового авантюризму, і в День свого народження зважилася на екстремальне б'юті-перетворення. Почаклувати над образом легендарної співачки вирішив візажист і співак Єгор Андрюшин.

У своєму блозі в Instagram він показав Аллу Петрівну спершу без макіяжу, а потім з легким мейкапом з акцентом на очі. Втім, найяскравішим акцентом нового лука Кудлай стало небесно-блакитне волосся, яке виявилося артистці дуже до лиця.

У коментарях до відео шанувальники Алли Петрівни просто розтанули від її зухвалого образу, і засипали її компліментами: "Вона і без мейку красива , а з ним - просто дівчинка", "Яка красива жінка, і що важливо не вигадає "перекачаною" або "перетягнутою". Вона в макіяжі дійсно виглядає краще деяких молодих артистів", "70 річчя??? В житті б не дала більше 50ти+!!!", "Боже наскільки це фантастична жінка" і т.д.

Дивіться відео перетворення Алли Кудлай:

Хто така Алла Кудлай?

Алла Кудлай - українська співачка. Народна артистка України. Колишня солістка Національного заслуженого академічного народного хору України імені Верьовки (1978-1984). Має Орден княгині Ольги III ступеня. Хрещена мати Насті Каменських.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка MamaRika вперше розповіла, чому ледь не розлучилася з чоловіком, музичним продюсером і коміком Сергієм Середою, шлюб з яким ще навесні тріщав по швах.

Також відомий продюсер, музикант і радіоведучий Сергій Кузін висловився про повернення втікача Олега Винника в Україну, та поділився спогадами про з тріском програну суперечку про "вовчиць".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти