StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

73-річний Річард Гір був екстрено госпіталізований в Мексиці

20 лютого 2023, 17:39
Спокійний відпочинок в компанії дружини та двох малолітніх дітей був грубо перерваний станом здоров'я Річарда Гіра, який погіршувався.
Річард Гір
Річард Гір потрапив до лікарні в Мексиці з пневмонією / ua.depositphotos.com

Американський актор, зірка фільмів Хатіко і Красуня, Річард Гір був екстрено госпіталізований в одну з мексиканських клінік, повідомляє видання TMZ.

Артист разом з сім'єю відправився на відпочинок, де відчув сильне нездужання. Через це він був змушений звернутися до лікарів. У медичному закладі Гіру надали першу допомогу, виписали антибіотики і відпустили додому з діагнозом пневмонія.

Виявилося, що 73-річний актор погано себе почував ще напередодні поїздки, проте вирішив проігнорувати сильний кашель, який стрясав його. Крім нього захворіли його дружина, публіцистка Алехандра Сільва, та двоє їхніх маленьких синів.

відео дня

Однак Сільва поспішила заспокоїти шанувальників Річарда, і повідомила, що тепер здоров'ю актора нічого не загрожує.

"Я прокинулася і побачила новини і всі ваші добрі і тривожні повідомлення, він одужує. Він відчуває себе набагато краще! Найгірше позаду! Дякуємо всім за ваші приємні повідомлення, ми їх дуже цінуємо!" - пише вона на своїй сторінці в Instagram.

Раніше українська акторка Анна Саліванчук розповіла про операцію, яка їй належить після сильного падіння - вже в лікарні їй діагностували струс мозку і перелом носа, а результати аналізів здалися лікарям підозрілими.

Також латвійська співачка Лайма Вайкуле показала своє справжнє волосся без перуки - після чуток про рецидив онкології артистці приписують різні симптоми, аж до облисіння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти