StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

19-річна донька Клаудії Шиффер затьмарила маму на модному показі

5 червня 2024, 00:56
6244
Клементина де Вер Драммонд стала предметом для бурхливих обговорень у пресі.
Клаудія Шиффер
Клаудія Шиффер донька - Клементина де Вер Драммонд на показі Dior затьмарила маму / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Німецька супермодель і культова фешн-фігура 90-их Клаудія Шиффер затребувана навіть сьогодні, і може дати фору більш юним манекенницям. Однак з'явилася у світських колах дівчина, яка здатна затьмарити Шиффер.

Нею виявилася старша донька моделі від британського продюсера і кінорежисера Меттью Вона - 19-річна Клементина. Днями вона здійснила перший дорослий вихід у світ без батьків.

Клементина де Вер Драммонд відвідала модний показ Dior у шотландському замку Драммонд, який колись побудували її предки по батьківській лінії. Зіркова спадкоємиця підкорила всіх на модній події, пише El Espanol.

відео дня

Донька Шиффер для заходу обрала лаконічний тотал-блек лук - чорний лаковий тренч до середини щиколотки, чорна сумочка Dior і туфлі-човники на шпильці. Зовнішній вигляд юної дебютантки багатьом нагадав Клаудію Шиффер, коли вона тільки починала свій підйом на модельний Олімп. Утім, дехто зазначає, що Клементина все ж перевершила матір за красою.

Фото Клементини де Вер Драммонд можна подивитися тут.

Хто така Клаудія Шиффер?

Клаудія Шиффер - німецька супермодель і акторка, одна з "Великої шістки". Була музою Карла Лагерфельда і внесена до Книги рекордів Гіннесса, як модель, що з'явилася на різних обкладинках найбільшу кількість разів. Вона працювала з такими журналами, як Cosmopolitan, Elle, Esquire, GQ, Harper's Bazaar, Marie Claire, Playboy, Rolling Stone, Time, Vanity Fair, Vogue. Має власний бренд виробів із кашеміру Claudia Schiffer Knits, та декоративної косметики Claudia Schiffer Make Up.

Голлівуд - останні новини:

Раніше в західних ЗМІ з'явилася новина про те, що американська співачка Леді Гага вагітна первістком. Артистка з'явилася на публіці з великим животом характерної форми.

Також стало відомо, що 15-річна дочка Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька. Вів'єн Маршелін пішла по стопах батьків, і взяла як творчий псевдонім прізвище Анджеліни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти