"Перегарчиком запахло": росіяни "заклювали" Захарову через її "п'яну" заяву про Олімпіаду

11 квітня 2023, 18:22оновлено 12 квітня 2023, 10:51
Захарова звинуватила Захід у намаганні "скасувати Росії" та "зруйнувати світовий спорт" рішенням про недопуск російських спортсменів до ОІ під прапором РФ.
Олимпиада, Захарова
Росіяни накинулись на Захарову через чергову маячню / Колаж фото УНІАН, скриншот из видео

У Росії скаженіють через те, що російських спортсменів планують допускати до міжнародних змагань лише у тому випадку, якщо вони виступлять проти війни в Україні. В РФ кажуть, що такими діями Захід та Міжнародний олімпійський комітет (МОК) намагається "скасувати Росію". Про це заявила офіційний представник Міністерства закордонних справ країни-агресорки Марія Захарова, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Те, що російські спортсмени повинні виступати у нейтральному статусі, Захарова називає "політикою з руйнування світового спорту". Вона навіть заговорила про фашизм та звинуватила у цьому західні країни.

"Це, на жаль, елемент спільної політики з руйнування світового спорту. Це починалося як недобросовісна конкуренція, зараз це вже переходить у розряд шаленої русофобії, спроби скасувати Росію. Як вони кажуть, зробити рішучий крок до знищення нас у культурному, інформаційному, політичному просторі. Що це як не спроба остаточно вирішити російське питання? Я розумію, що вони дуже нервово реагують на це, бо це є пряма аналогія з фашизмом", – сказала Захарова.

У Мережі вже відреагували на цю заяву та висміяли Захарову. У коментарях користувачі чітко пояснили, що у всьому винна Росія та Путін.

  • "Захарова - це елемент політики з руйнування Росії",
  • "Ех, Машка-Машка, ще не п'ятниця, а ти вже того",
  • "Це не фашизм. Це Машка шиє всім "фашизм" у своєму угарі",
  • "Та вже, цікаво, скільки можна терпіти цей цирк при владі",
  • "Маші з політикою щось складно, а вона ще в ідеологію полізла",
  • "Перегарчиком запахло",
  • "Ех, Маша, лицемірна ти наша",
  • "Вона, походу, не просихає. Сподіваюся в Гаазі її вилікують".

Допуск РФ до Олімпіади

Міжнародний олімпійський комітет виступив з новою заявою щодо відсторонення спортсменів Росії та Білорусі, в якому зазначив, що готовий розглянути повернення атлетів цих країн на міжнародні старти. При цьому атлети повинні відповідати певним критеріям, в тому числі не підтримувати війну в Україні.

Міжнародний олімпійський комітет 28 березня прийняв нове рішення для російських і білоруських спортсменів.

Як заявив президент МОК Томас Бах за підсумками засідання виконкому організації на пресконференції, російські та білоруські спортсмени зможуть брати участь в індивідуальних міжнародних змаганнях під нейтральним статусом. При цьому представники країн-агресорів не зможуть боротися за медалі на командних турнірах. Це викликало обурення в РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти