"Давай подивимося, чи зможеш": ексчемпіон дав Ломаченку знущальну пораду

Василь Ломаченко і Тімоті Бредлі / колаж Главред, фото УНІАН

Колишній чемпіон світу за версією WBO Тімоті Бредлі дав пораду українському боксеру для успішного продовження спортивної кар'єри.

Скандально відомому українському боксеру Василю Ломаченку потрібно зменшувати свою вагову категорію - тобто повернутися до другого напівлегкого дивізіону. Такий знущальний вважає колишній чемпіон світу за версією WBO Тімоті Бредлі.

На його думку, український боксер не зможе виграти титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, адже не зможе перемогти всіх представників цього дивізіону.

"Йому слід спуститися в другій напівлегкій вазі, адже він нікого не зможе побити в легкому. Він не зможе перемогти топових хлопців. Ломаченко не поб'є Шакура Стівенсона і, чорт візьми, точно не поб'є Джервонту Девіса. Він не поб'ється з "Танком", цього не станеться. Так чому б йому не спуститися в другій напівлегку вагу і не спробувати зібрати всі пояси там? Це має сенс. У легкій вазі є Кішон Девіс, Абдулла Мейсон. Абдулла молодша, але в легкій вазі багато талантів, які доставлять Ломаченку серйозні проблем. Так що спускайся в другій напівлегку вагу. Ти хочеш стати абсолютним чемпіоном, брате? Давай подивимося, чи зможеш ти зробити це в другій напівлегкій вазі, а не в легкій", ‒ сказав Бредлі.

Скандали з Ломаченком

Раніше на своїй сторінці в Instagram Ломаченко публікував колаж, що натякає на єдність українців і жителів країни-агресора - росіян.

Пізніше боксер потрапив у грандіозний скандал, опублікувавши відео з єпископом УПЦ (МП) Лукою (Андрієм Коваленком). Вболівальники жорстко розкритикували боксера, порадивши переїхати в Росію і здати український паспорт.

Пізніше Василь Ломаченко опублікував фото того, як він випікає просфори в Києво-Печерській Лаврі - разом зі священнослужителями УПЦ (МП).

Згодом Ломаченко просто закрив свій профіль в Instagram для користувачів з України.

Дивіться відео - "Мер Білгород-Дністровського пояснив, чому Ломаченко не підняв прапор України на рингу":

Інші новини:

Новини заразКонтакти