Україна посилила ППО, системи відправлять туди, де вони дуже потрібні - Зеленський

ППО посилять там, де зараз є в цьому необхідність - Зеленський / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, АрміяІнформ

ГУР Міноборони та Служба зовнішньої розвідки України доповіли про активність військ країни-агресора Росії та її найближчі плани, розповів Володимир Зеленський.

Президенту України Володимиру Зеленському доповіли про постачання зброї, боєприпасів, ситуацію на фронті та плани окупаційних військ агресора Росії на найближчий час. Українська держава посилила систему протиповітряної оборони - установки відправлять туди, де такі комплекси зараз найбільше потрібні.

У своєму Telegram-каналі український гарант розповів про те, що заслухав звіт щодо постачання озброєнь і боєприпасів і заявив про посилення системи протиповітряної оборони.

"Щоденний селектор. Заслухав поточні звіти про постачання зброї та боєприпасів. Є підсилення для нашої системи ППО. Його спрямують туди, де зараз найбільше потрібно", - зазначив президент.

Також він додав, що спецслужби і головнокомандувач доповіли про ситуацію на фронті, активність ворога і його найближчі плани.

"ГУР і СЗР доповіли про активність ворога та його найближчі плани. СБУ – про перебіг останніх реалізацій щодо ворога всередині держави. Головком Залужний поінформував про наступальні й оборонні дії по всій лінії зіткнення. Віримо в наших хлопців. Працюємо далі", - підкреслив Володимир Зеленський.

Війна Росії проти України

Міністр оборони Олексій Резніков раніше зробив прогноз, згідно з якою війна в Україні закінчиться влітку 2024 року. На думку глави Міноборони, Київ здобуде перемогу над російськими окупантами, а українська держава вступить до НАТО.

Аналітики Інституту вивчення війни 26 липня повідомили, що ЗСУ просунулися вперед. За даними фахівців, українські війська досягли успіхів як мінімум на трьох напрямках. В тому числі, і в районі Бахмута Донецької області.

У Генеральному штабі розповіли, що ЗСУ досягли успіху на Південному фронті. Сили оборони наступають на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках і закріплюються на відвойованих рубежах.

Інші новини:

Новини заразКонтакти