Союзмультфільм перезапустив Ну, постривай!: Гарік Харламов в ролі Вовка і хвиля ненависті

У грудні 2021 вийде оновлена версія мультсеріалу Ну, постривай! / Скріншот

Перший трейлер мультсеріалу неприємно здивував глядачів.

21 листопада 2021 року кіностудія Союзмультфільм презентувала перший трейлер перезапуску мультфільму Ну, постривай! (на екранах з 1969 року).

Ну, постривай! Канікули покажуть вже в грудні цього року. Роль Вовка озвучив комік Гарік Харламов, Зайця - актор і телеведучий Дмитро Хрустальов. Мультик матиме кілька значних відмінностей від оригінальної версії, наприклад:

Таким чином творці серіалу намагалися адаптувати серіал під сучасних дітей, не відступаючи від основної сюжетної канви.

Шанувальники класичної версії мультсеріалу залишилися вкрай незадоволені побаченим, і нарікають на те, що подібні "перезапуски" лише вбивають атмосферу мультика.

На YouTube коментарі до ролика відключені, проте кількість дізлайків в десять разів перевищує кількість лайків. А ось в інших соціальних мережах, любителі класичного Ну постривай! дали собі волю у вираженні невдоволення.

Шанувальники класичної версії категорично не задоволені Ну, постривай! Канікули/ instagram.com/soyuzmultfilm.official

Творці Ну, постривай! Канікули надзвичайно спокійні, і до хвилі обурення відносяться філософськи: "Новий Ну, постривай! Канікули розрахований на аудиторію дітей шести-восьми років, в ході розробки проєкту неодноразово проводилися фокус-групи, нам був важливий відгук, перш за все, дитячої аудиторії, для якої ми створювали наш мультфільм. ... Аудиторія YouTube, соціальних мереж Instagram, Facebook - переважно доросла, і ми, звичайно ж, очікували неоднозначний відгук глядачів, які виросли на класиці. Новий мультфільм при збереженні класичного для анімації жанру буфонади має іншу атмосферу і свій шарм."

За їхніми словами точно така ж історія відбувалася з перезапуском мультсеріалу Простоквашино: спершу дорослі бойкотували мультик, але діти сказали своє слово - нові серії регулярно потрапляють в топ переглядів на YouTube.

Читати такожКращий фільм і актор: "Носоріг" Сенцова переміг на кінофестивалі в Швеції

Раніше стало відомо, коли вийде продовження кіносаги про Гаррі Поттера.

Інші цікаві новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти