StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ще й пахнути буде: як видалити цвіль у ванній за ніч

7 березня 2024, 01:31
Замість того щоб використовувати відбілювач для боротьби з цвіллю, можна знайти інше рішення.
Як видалити цвіль у ванній за ніч
Як видалити цвіль у ванній за ніч / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Боротьба з ц віллю може бути болісним завданням, але є простий спосіб позбутися її і при цьому надати своєму будинку приголомшливий запах.

Замість того щоб використовувати відбілювач для боротьби з цвіллю, можна знайти інше рішення, яке не залишить після себе токсичного запаху, повідомляє Mirror.

Ефірні олії мають безліч переваг і відомі тим, що надають будинку неймовірного запаху, а тепер люди стали використовувати їх для видалення цвілі - зокрема, олію чайного дерева.

відео дня

"Невелика кількість цвілі навколо душа може легко поширитися, якщо нічого не робити для її видалення. Незабаром стіни, злив душа і навіть віконний карниз можуть стати прихистком упертого чорного грибка",- каже експерт.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Він закликав домовласників бути "уважними" до того, які засоби вони використовують, щоб не пошкодити лакофарбове покриття і плитку.

Експерт з ванних кімнат порекомендував просто використовувати олію чайного дерева для боротьби з надокучливою цвіллю.

"Налийте олію чайного дерева на ватний диск і промокніть ним віконний карниз і саме скло. Залиште його на ніч і протріть після цього ганчіркою з мікрофібри", - зазначив експерт.

Олія чайного дерева прекрасна тим, що це натуральний антибактеріальний засіб, тож вона безпечніша за сильні хімікати і надасть вашій ванній кімнаті чудового запаху.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти