StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Земля і стаканчики з водою не потрібні: як виростити зелену цибулю вдома

16 лютого 2024, 12:13
Ми пропонуємо вам легкий і чистий метод, який дасть вам змогу насолоджуватися своїм урожаєм, мінімізуючи турботи і бруд.
Як виростити зелену цибулю вдома
Як виростити зелену цибулю вдома / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Вирощування своєї зеленої цибулі - улюблене заняття для багатьох господинь, але мало хто знає, що цим можна займатися без використання землі.

До речі, раніше ми писали, як приготувати цибулю, щоб вона була солодкою і ніжною.

Ми пропонуємо вам легкий і чистий метод, який дасть вам змогу насолоджуватися своїм урожаєм, мінімізуючи клопоти і бруд.

відео дня

Як виростити зелену цибулю вдома?

Візьміть пластиковий лоток з-під яєць і відокремте верхню частину від нижньої. Зробіть отвори діаметром близько 1 см у заглибленнях для яєць. Це стане основою для вашого міні-саду.

Для посадки вибирайте невеликі цибулини і попередньо замочуйте їх у воді протягом 6-8 годин. Потім зріжте сухі верхівки, підготувавши цибулини до посадки.

Помістіть підготовлені цибулини в поглиблення лотка, забезпечивши кожній комфортне місце для росту. Зверніть увагу, що вода в кришці лотка має лише торкатися корінців цибулі, щоб уникнути гниття.

У кришку лотка налийте воду, потім помістіть його в неї. Волога буде підніматися, забезпечуючи ріст цибулі. Не забувайте міняти воду кожні 2 дні і стежте за першими паростками.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти