Запшикали і забули: як прибрати бур'яни між плиткою

Чим знищити траву між плитками / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Замість того щоб видаляти їх за допомогою хімікатів, експерт поділився простим натуральним методом.

Бур'яни на твердих поверхнях спричиняють незручності і можуть надати відкритому простору непривабливого вигляду. Замість того щоб видаляти їх за допомогою хімікатів, експерт поділився простим натуральним методом, який можна зробити за допомогою побутових предметів.

Девід Чепмен, експерт з підлогових покриттів і засновник компанії Ultimate Mats, що виробляє килимки з логотипом на замовлення, розповів, чим полити, щоб не росла трава між плиткою, пише Express.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати і розважати.

Білий оцет - чудове рішення для кухонь, ванних кімнат, поверхонь і садів, що не потребує використання агресивних засобів для чищення. Кислотні властивості білого оцту роблять його ідеальним засобом для знищення бур'янів.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

"Білий оцет здатний творити магію не тільки всередині будинку - його можна використовувати навіть для позбавлення саду від бур'янів. Змішайте один галон білого оцту з однією чашкою солі та залиште розчин на кілька хвилин. Додайте невелику кількість посудного мила, а потім перелийте розчин у пляшку з пульверизатором і обприскайте бур'яни в саду", - радить експерт.

Також він попередив, що білий оцет знищить тільки відкриту частину бур'янів, а коріння залишиться, і його доведеться обробляти знову.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти