StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які помилки в макіяжі "зістарять" ваше обличчя: візажист здивував порадами

31 липня 2024, 21:46оновлено 2 серпня, 07:49
292
Люди роблять три поширені помилки під час нанесення макіяжу - відомий візажист поділився своїми найкращими порадами.
Які помилки в макіяжі 'зістарять' ваше обличчя: візажист здивував порадами
Який макіяж дуже старить жінку / колаж: Главред, фото: unsplash

Макіяж може бути чудовим інструментом для покращення рис обличчя, однак існує ризик зробити його неправильно - це лише може додати років вашому обличчю.

Рекомендуємо також прочитати матеріал: Як часто потрібно міняти туш для вій: жінки вражені відповіддю.

Відомий візажист Уейн Госс розповів, що потрібно багато спроб і помилок, щоб зрозуміти, що справді підходить для вашої шкіри. Існують такі продукти, яких необхідно уникати, якщо ви хочете виглядати молодше за допомогою макіяжу. Для видання Mirror він розповів, що часто бачить, як люди роблять три поширені помилки під час нанесення макіяжу та поділився кількома своїми найкращими порадами.

відео дня

"Більшість із нас використовує макіяж, щоб покращити свій зовнішній вигляд або навіть приховати деякі зморшки, які отримали за ці роки. Однак через деякі помилки макіяжу, який ми наносимо, насправді може призвести до протилежного ефекту. Тобто потенційно може додати нам не один чи два, а до десяти років", - розповів фахівець.

Він наголосив, що необхідно уникати металевих тіней для повік, щоб виглядати молодше.

"Уникайте металевих тіней для повік і натомість вибирайте матові. Матові зазвичай працюють найкраще, оскільки вони не привертають увагу до зморшкуватих ділянок або складок. Також ніколи не розтушовуйте тіні пальцем. Хоча це може бути найпростішим, однак пензлі хорошої якості виготовляються з наміром добре поєднуватися з закритими повіками та тонкими лініями", - пояснив Госс.

Він також порадив знайти правильний консилер для вашого тону шкіри - кремовий консилер кращий, ніж рідкий.

"Загалом кажучи, люди можуть робити шкіру під очима занадто світлою, що може додати років вашому обличчю, тому дуже важливо отримати колір, який підходить вашому тону шкіри. Варто нанести трохи на внутрішній куточок ока, оскільки це "одна частина ока, яка не має складок", - додав візажист.

Експерт наголошує, що кожній людині необхідно завжди зволожувати шкіру та використовувати праймер, щоб ваш макіяж залишався на обличчі довше. Із кожним роком наша шкіра природним чином стає сухішою, тому вибір зволожуючих інгредієнтів є важливим.

"Шукайте косметику із такими інгредієнтами, як гіалуронова кислота. Коли наступного разу будете купувати косметику і засоби по догляду за шкірою, то переконайтесь, що ваші продукти будуть зволожувати вашу шкіру. Перед початком нанесення косметики необхідно нанести сильний зволожуючий крем та хороший праймер. Такі продукти будуть діяти як бар’єр між вашою шкірою та макіяжем", - додав він.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти