StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як часто потрібно міняти туш для вій: жінки вражені відповіддю

9 квітня 2024, 14:29оновлено 11 квітня, 07:50
Люди були здивовані тим, як часто вам потрібно змінювати туш, а деякі любителі краси зізналися, що зберігали косметику "30 років".
Як часто потрібно міняти туш для вій: жінки вражені відповіддю
Як часто потрібно змінювати туш / колаж: Главред, фото: pexels

Косметика має термін придатності, однак, часто люди не дотримуються його і потім ще протягом декількох місяців користуються косметичним продуктом. Варто розібратись, скільки можна використовувати туш для вій та коли її варто викинути.

Вам також буде цікавий матеріал: Додають 10 років: візажист назвав жахливі помилки у макіяжі, які старять.

Туш для вій - це невід’ємна частина макіяжу, адже саме вона може виразно відкрити очі, зробити надзвичайно гламурний образ та збільшити вії. Фахівці попереджають, що не варто забувати про термін придатності туші для вій, щоб уникнути проблем із здоров'ям, передає видання Mirror.

відео дня

Фахівці розповіли, що варто міняти туш кожні три місяці, однак вони були вражені, коли дізнались, що деякі люди зберігали засоби для макіяжу протягом "30 років".

Рейчел Дайверс, постійний візажист Face The Future пояснила, що три місяці для туші - це приблизний орієнтир, але важливо спостерігати за змінами текстури та запаху формули, щоб визначити, чи потрібно її змінювати раніше. Візажист наголосила, якщо туш почала збиватись у грудки і стала густою, то варто обов'язково її змінити на нову. Використання старої туші може призвести до інфекція на очах, адже стара туш містить шкідливі бактерії.

На всіх косметичних засобах і продуктах по догляду за шкірою є терміни придатності, які називають етикеткою PAO, що означає "термін після відкриття". Символ "відкритої баночки" вказує на те, як довго продукт може зберігатись в хорошому стані після того, як його відкриють. Наприклад, на тональному кремі може бути позначка 18 місяців, що означає, що якщо він правильно зберігається, ним можна користуватися півтора року.

Візажист також закликає, що ніколи не можна ділитися своєю тушшю ні з ким іншим, оскільки це може поширити бактерії та викликати очні інфекції.

Вона також порадила, щоб туш довже залишалась свіжою, переконайтеся, що ви закриваєте її щільно, адже це зберігає формулу та допомагає їй триматися довше, не висихаючи.

Також пам'ятайте, ніколи не лягайте спати із тушшю на віях, адже це також може спричинити пошкодження ваших вій і подразнення очей. Краще ретельно змити макіяж та використати живильну сироватку для вій увечері.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти