StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На боці, на спині або животі: що ваша поза під час сну говорить про вашу особистість

7 листопада 2023, 13:09
3089
Експерт з проблем сну Семюел Данкелл провів цікаве дослідження.
Що ваша поза під час сну говорить про вашу особистість
Що ваша поза під час сну говорить про вашу особистість / Фото: jagranjosh.com

Спроби заснути можуть бути непростими, особливо якщо ви кидаєтесь цілу ніч, намагаючись зайняти зручне положення, але чи знаєте ви, що з того, як ви спите, можна визначити тип вашої особистості і риси характеру?

Чи Спите ви на животі, на спині або обнявши подушку - наші пози можуть багато чого сказати про те, як ми справляємося з різними ситуаціями, говорить експерт з проблем сну Семюел Данкелл, пише jagranjosh.

У ході дослідження Семюел вивчив зв'язок між положенням, яке вибирають люди, і їх рисами характеру, і з'ясував, що одна конкретна поза говорить про те, що ви володієте напористою особистістю, про що йдеться в його книзі "Пози для сну: нічна мова тіла".

відео дня

Що означає, коли людина спить на спині?

По-перше, дослідження показало, що люди, які сплять на спині, є зосередженими, мовчазними та сильними особистостями. Вони схильні уникати конфліктів і завжди говорять правду.

Самуель також виявив, що вони "дуже оптимістичні і живуть повним життям". Однак вони також люблять "бути в центрі уваги". Ці люди також не "займаються дрібними плітками" і приділяють час пріоритетам для "саморозвитку і душевного підйому".

Що значить, коли людина спить згорнувшись калачиком?

Далі йдуть ті, хто віддає перевагу позі ембріона і згортається калачиком, як немовля: за їхніми словами, вони мають "жорстку" зовнішність, але всередині набагато більш чутливі і сором'язливі. Будучи більшою мірою інтровертами, ці люди схильні до творчого підходу в самовираженні.

Вони можуть проявляти риси тривожності і відчувати себе пригніченими в ситуаціях, але "найбільш спокійно" відчувають себе в колі сім'ї і близьких друзів. Самуель також виявив, що ці люди "зазвичай закриті для нових вражень. Вони можуть боятися бути покинутими або покинутими.

Що значить коли людина спить на животі?

Якщо ви спите на животі, це означає, що ви "вольовий", "авантюрист" і "любитель ризику". Сон на животі говорить про те, що ці люди прямолінійні, можуть здатися трохи різкими, але в глибині душі можуть відчувати нервозність або тривогу, бо їм подобається все контролювати.

Самуель також сказав: "люди, які сплять на животі, також можуть бути імпульсивними, пригнічувати невпевненість у собі або відсутність впевненості. Однак вони добре приховують будь-які негативні емоції".

Що значить, коли людина спить на боці?

Одна з найпопулярніших позицій - спати на боці - демонструє риси "легкого і товариського" людини. Такі люди можуть легко зав'язати розмову з будь-якою людиною в кімнаті. Довірлива людина, тому може здатися, що його" легко переконати", але в глибині душі він все бере до уваги і може"досить повільно приймати рішення".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти