StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба за 7 секунд знайти кота

10 січня 2024, 16:46оновлено 11 січня, 15:32
2203
Спробуйте розгадати хитру головоломку для найуважніших - потрібно знайти кота, який дуже добре сховався від вас і не хоче з'являтися у полі зору.
Головоломка
Знайдіть кота за 7 секунд / Jagranjosh

Коли долає нудьга, саме час розгадувати веселі головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють добре потренувати мозок, креативне мислення і увагу. Цього разу нам потрібно знайти кота, який ховається в шафі.

Головоломка від Jagranjosh складна, щоб її розгадати, потрібно уважно подивитися на картинку і проявити максимальну концентрацію. Кіт тут дійсно є, тому сміливо його шукайте.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 4 секунди знайти апельсин

відео дня

На зображенні – шафа, де дуже багато речей і взуття. Все розкладено по різних полицях. Вам потрібно знайти тут кота, який сховався.

Головоломка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете кота / Jagranjosh

Дається лише 7 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Не вдалося знайти кота? Тримайте підказку: пухнастий сховався в правому кутку за білим предметом, який заважає його побачити.

розгадка
Якщо вдалося знайти кота, у вас відмінна концентрація / Jagranjosh

Не турбуйтеся, якщо ви не знайшли кота. Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно знайти кішку серед кактусів. Розібратися в задачці треба за 8 секунд.

Є й інша головоломка, де треба знайти літеру W лише за 4 секунди. Безліч M на тлі заважають відшукати потрібну букву. Втім, якщо ви будете уважні, то швидко розгадаєте ілюзію.

Також ви можете пройти тест за картинкою - чого найбільше жадає ваше серце. Залежно від того, що побачите на зображенні, можна визначити ваш характер.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти