"Черниця повзла по стіні як білка": екзорцист розповів про свій найстрашніший обряд

Священик розповів про обряди екхорцизму / скріншот

Священик розповів про найстрашніші речі, які він бачив.

Преподобний Даніель Ріхіл проводить екзорцизм над людьми, які, за його словами, одержимі дияволом. Він розповів про найстрашніші речі, які він бачив.

Преподобний також сказав, що двічі у своєму житті зустрічався з дияволом, коли намагався позбутися гріховного життя і кинути пити. Також він провів багато обрядів екзорцизму, але один йому запам'ятався найбільше, пише Daily Star.

"Я пам'ятаю, була маленька черниця, близько 100 фунтів, 5 футів. Коли вона проходила через звільнення, знадобилося шість великих чоловіків мого зросту, щоб утримати її", - розповів він.

"Я бачив, як та сама черниця бігала по 20-футовій стіні, як білка, і 2000 людей на конференції теж бачили це. До нас прилітали люди з усього світу і зупинялися у нас. Деякі на тиждень, [але] та маленька черниця, яка повзала по стіні, була там більше року. Це зайняло цілий рік", - поділився Деніел Ріхіл.

За його словами, вона зазнала сатанинського ритуального насильства в дитинстві, але не знала про це.

Почав він проводить обряди в 1998 році - тоді життя перекинулася після того, як він здійснив паломництво в село Меджугір'я в Боснії і Герцеговині і заново відкрив для себе Бога, сповідавши всі гріхи, вчинені ним за два десятиліття атеїзму.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Дивіться відео про те, як екзорцист Деніел Ріхіл виганяв демонів з людей:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти