StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024: астролог розповіла, що чекає на Риб

2 квітня 2024, 05:35
Квітень буде фінансовим місяцем. На Риб чекає прибуток, повернення боргів і хороші новини, свідчить гороскоп 2024.
Гороскоп Водолій, Анжела Перл
Гороскоп на квітень 2024 для Риб - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 для Риб. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Козерогам - страх, Водоліям - зміни, Рибам - прибуток.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, квітень буде фінансовим місяцем. На Риб чекає прибуток, повернення боргів і хороші новини.

З 1 по 25 квітня Меркурій буде ретроградним. Риби переглядатимуть питання, пов'язані з грошима, роботою, фінансами, заробітками, зарплатою. Можливо, ви будете переробляти проєкт або до вас повернуться старі клієнти. Риби повернуться на стару роботу, ви вийдете з декретної відпустки. Можливо, ви будете змінювати ціни на свої послуги.

Астрологиня зазначила, що продавати можна під час ретроградного Меркурія, але купувати небажано. Купувати можна лише зі знижкою і щось недороге. Укладати угоди рекомендується після 25 квітня, до цього бажано лише придивлятися і торгуватися.

6 квітня Венера увійде в сектор грошей, що відкриє перед Рибами хороші фінансові можливості. Ви отримаєте подарунок, гроші прийдуть за раніше виконану роботу. Венера підніме Рибам самооцінку.

8 квітня - сонячне затемнення, яке відкриє перед Рибами новий ресурс, джерело заробітку. Вам надійде пропозиція щодо роботи. Деякі Риби вирішать змінити спосіб життя, харчування, фізичне навантаження, роботу.

З 18 по 21 квітня буде з'єднання Юпітера з Ураном у третьому домі гороскопа.

"Уран - планета сюрпризів, несподіванок і швидкості. Може відбутися знайомство з людиною з-за кордону або з тим, у кого рідкісна професія. Юпітер усе розширює, збільшує або дає удачу. Тому це може бути якесь дуже важливе знайомство. У вашому оточенні з'являться незвичайні люди. Також вас можуть познайомити з кимось, з ким у вас будуть романтичні стосунки, тому що Юпітер символізує шлюб", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

30 квітня Венера увійде в третій дім гороскопа. Венера - це хороші новини, прибуток, приємна зустріч. Можливо, це купівля автомобіля або поїздка, свідчить гороскоп на місяць.

10-11 квітня Марс із Сатурном з'єднаються. І це абсолютно різні енергії.

"Сатурн - це така холодна енергія, консервативна, повільна, яка все зменшує і каже, що потрібно рухатися обережно, крок за кроком, планувати. А Марс символізує полум'я, швидкість. І вони з'єднуються. Боротимуться дві сили і дві думки: чи залишитися тут, чи там - на цій старій роботі, чи залишитися в цьому шлюбі, чи кинути все і розлучитися. У позитивному ключі це з'єднання може спрацювати як завзятість у досягненні мети", - розповіла Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Риб від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти