StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Біди закінчаться: на чотири знаки зодіаку чекає неймовірний 2024 рік

31 грудня 2023, 14:53
Упродовж 2023 року було багато затемнень - вони приносять "духовні потрясіння". На щастя, деяким знакам зодіаку в майбутньому посміхнеться удача.
Гороскоп
Чотири знаки зодіаку забудуть про труднощі в новому році - гороскоп 2024 / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

2023-й рік був непростим для багатьох, але особливо сильно це могли відчути представники чотирьох знаків зодіаку - це Скорпіони, Тельці, Леви та Водолії. Саме їм новий 2024 рік принесе удачу - зірки і планети допоможуть розкрити потенціал і рухатися до кращого життя.

Астролог Інбаал Хонігман розповів виданню Mirror, що Сатурн перебував у Водолії приблизно останні три роки. Це планета повільних змін, яка, з одного боку, дає можливості для навчання, а з іншого - приносить блоки і затримки.

"Це означає, що Водоліям було важко налагодити свої стосунки та почати нові проекти", — пояснив фахівець.

відео дня

Але саме Плутон нарешті зрушить з мертвої точки повітряний знак, свідчить гороскоп 2024.

Плутон не перебував у Водолії останні 220 років, але останнім часом він то входить, то виходить з цього знака. Плутон повинен перебувати у Водолії з 20 січня 2024 року по 1 вересня. Потім він повернеться в знак Козерога до 19 листопада 2024-го, а потім залишиться у Водолії майже на 20 років.

В результаті Водолії можуть піднятися на керівні позиції й отримати позитивні зміни в житті в цілому.

Майбутнє Левів також буде світлим і радісним завдяки впливу Водолія.

Телець і Скорпіон протистоять один одному в зодіакальному колі, як Водолій та Лев. Телець і Скорпіон, найімовірніше, виснажені після випробувань трансформаційних періодів, які йшли один за одним – і це пов'язано з недавніми затемненнями.

Упродовж 2023 року було багато затемнень, їх можна розглядати як "перезавантаження" або шанс для "нових починань". Також затемнення приносять "духовні потрясіння". На щастя, обидва знаки чекає удача в майбутньому.

"Плутон - правляча планета Скорпіона, і більшу частину наступних 20 років вона проведе в іншому фіксованому знаку, Водолії, що є хорошою новиною для Скорпіона, оскільки життя почне ставитися до них м'яко та доброзичливо", — сказав астролог.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2024 року і назвав найсприятливіші дні для ділової активності у перший місяць нового року.

Також Росс назвав найсприятливіші та несприятливі числа в січні 2024.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти